henk-janssen


gratis healing sessie

Maandelijkse gratis Healing met een krachtige boodschap die in de loop van de zondag wordt toegestuurd. (Meer dan 650 deelnemers wereldwijd)

Iedere 1e zondag van de maand als we ons voorbereiden op de gratis Healing Sessie, stemt Antoinette Dettingemijer - mijn partner - zich af op de hogere bewustzijnsvelden, de wereld van onze helpers en gidsen. Iedere keer weer opnieuw komt er een prachtige gechannelde boodschap voor alle deelnemers aan de gratis Healing Sessie. Over het algemeen sturen we deze boodschap, zowel de geluidsopname als de uitgeschreven tekst in de loop van de zondag of een dag of wat van te voren toe. Hierdoor kan iedereen die dat wil zich voorbereiden op de meditatie van de 1e zondag van de maand. Wij stemmen ons dan tussen 10.00 en ca.10.30 uur af en dan wordt de energie van alle deelnemers in een groot veld van liefde met elkaar verbonden.

Waarom:
Oude trauma's en stress zijn de allergrootste ziekmaker en de oorzaak van vrijwel iedere ziekte of klacht. Zie het als zand in de motor. Ondanks een grote portie wilskracht geeft die het uiteindelijk op. Alles wat ons belast: onbewuste of bewuste geboorte en / of  jeugdherinneringen, conditioneringen van en via opvoeders, zelfs ervaringen uit vorige levens, of van tijdens de zwangerschap kunnen stress veroorzaken en ons op onbewust niveau bijblijven. Wanner we goed in ons vel zitten kunnen we de opgelopen stress prima hanteren en afvoeren. We lopen momenteel echter met z'n allen tegen grenzen aan. Dat zie je overal om ons heen bij organisaties en bedrijven gebeuren, maar ook bij ons fysieke lichaam. Door de stress van jaren is bij veel mensen het immuunsysteem verre van optimaal. Allerlei grote en kleine klachten ontstaan.

Wat moet je doen?

  • Eenmalig aanmelden, daarna kun je voortaan automatisch mee doen.
  • Deze sessie vind plaats op afstand.
  • Je hoeft tijdens de sessie (10.00 uur) niet bij de computer te zitten zoals sommigen denken, maar in een luie stoel, je tuin of bed of net waar jij je fijn voelt en tijd voor jezelf hebt.

Wil je contact met Antoinette voor een persoonlijke boodschap vanuit je gidsen en helpers, dan kun je Antoinette  bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Haar site is binnenkort beschikbaar.

Fields marked with * are required