henk-janssen


gratis healing sessie

Maandelijkse gratis Healing met een krachtige boodschap die in de loop van de zondag wordt toegestuurd. (Meer dan 650 deelnemers wereldwijd)

Iedereen die zich op de 1e zondag van de maand op de Healing Sessie tussen 10 uur en 10.15 uur afstemt en zo mee doet, ontvangt de frequentie van de healing. Op het moment dat mensen zich op hetzelfde tijdstip afstemmen op de liefdesenergie die wij met z’n allen neerzetten wordt het veld van liefde daarmee vergroot.

Je zou het kunnen zien als zielen die op hetzelfde tijdstip in een verhoogde frequentie gaan, deze aan elkaar verbinden en daarmee per definitie een veel groter veld neerzetten. Waarbij één en één meer is dan twee, en meer dan drie is, is honderd en honderd meer dan twee honderd en is het veld wat we gezamenlijk creëren zoveel sterker dan dat ieder individu dit voor zichzelf zou doen.

Waarom:
Oude trauma's en stress zijn de allergrootste ziekmaker en de oorzaak van vrijwel iedere ziekte of klacht. Zie het als zand in de motor. Ondanks een grote portie wilskracht geeft die het uiteindelijk op. Alles wat ons belast: onbewuste of bewuste geboorte en / of  jeugdherinneringen, conditioneringen van en via opvoeders, zelfs ervaringen uit vorige levens, of van tijdens de zwangerschap kunnen stress veroorzaken en ons op onbewust niveau bijblijven. Wanner we goed in ons vel zitten kunnen we de opgelopen stress prima hanteren en afvoeren. We lopen momenteel echter met z'n allen tegen grenzen aan. Dat zie je overal om ons heen bij organisaties en bedrijven gebeuren, maar ook bij ons fysieke lichaam. Door de stress van jaren is bij veel mensen het immuunsysteem verre van optimaal. Allerlei grote en kleine klachten ontstaan.

Wat moet je doen?

  • Eenmalig aanmelden, daarna kun je voortaan automatisch mee doen.
  • Deze sessie vind plaats op afstand.
  • Je hoeft tijdens de sessie (10.00 uur) niet bij de computer te zitten zoals sommigen denken, maar in een luie stoel, je tuin of bed of net waar jij je fijn voelt en tijd voor jezelf hebt.
  • Een of meerdere dagen vooafgaand aan de 1e zondag van de maand ontvang je zowel de tekst al de geluidsopname van de door Antoinette Dettingmeijer gechannelde boodschap via de mail. 

Fields marked with * are required