energetische-huisreiniging-henk-jansen

 Wat is een energetische huisreiniging?

In iedere woning en de plek waarop deze gebouwd is, zijn alle emoties, gedachtes en frustraties die daar ooit geleefd zijn, bewaard in het energieveld/geheugen van de woning. Het is net als bij een harde schijf van een computer waarbij iedere toetsaanslag wordt opgeslagen. Als de schijf vol is moet hij worden opgeruimd.
Bij een energetische huisreiniging wordt door mij, samen met jou, het geheugen van de woning en de plek waar de woning staat schoongemaakt/getransformeerd. Ik gebruik als medium geen salie of wierook maar de energie van hogere bewustzijnsvelden.
Een emotioneel geladen energieveld en evt. aanwezige aardstralen etc. maakt dat de energie van een woning heel laag en ongezond is. De hoeveelheid energie, de energiewaarde wordt uitgedrukt in  Boviswaarden.

 

Wat kom je tegen bij een energetische huisreiniging?

In 99%  zijn er emoties, trauma's en gedachten van vorige en huidige bewoners alsook emoties van de plek waar gebouwd is. Ook hangen er emoties die gekoppeld zijn aan (oude) inventaris. Verder  kom ik entiteiten, aardstralen, wateraders, oude vervuilde krachtplekken tegen. Zie de uitgebreide notitie hierover.

 

Waarom is een energetische huisreiniging belangrijk?

Een energetische vervuilde woning heeft een laag trillende donkere, laag trillende energie en heeft vroeg of laat effect op de gezondheid van de bewoners. Mensen worden steeds gevoeliger en er zijn steeds meer HSP’ers. Mensen leven vaak al jaren in zo’n woning, worden ziek en komen er dan opeens achter dat de energie van de woning niet goed voelt.

 

Waaraan merk je dat een energetische huisreiniging noodzakelijk kan zijn?

Als de bewoners zich niet fijn of zelfs ongelukkig voelen in hun woning. Vaak hebben ze geen of weinig energie, ze zijn lusteloos en komen tot niets. Kinderen slapen slecht. Lees 101 redenen waarom een huisreiniging belangrijk is.


Hoe werkt een energetische huisreiniging?

Eerst maak ik een gratis meting vooraf. In daarop volgende gratis rapportage staat welke energetische blokkades en verstoringen er zijn. Tevens krijg je een vrijblijvende offerte.
Indien je een energetische huisreiniging wenst dan kan dat bij je thuis. Ook kan het online. De klant kiest zelf waar zijn voorkeur naar uit gaat.

button gratis energetische meting

 

Wat is het resultaat van een energetische huisreiniging?

De energetische huisreiniging helpt de verbindingen tussen lichaam, ziel, Goddelijke Vonk en Bron te optimaliseren. Zowel in de woning als bij jezelf wordt de de oude energie getransformeerd en op veel hoger niveau gebracht.  Het huis voelt daardoor veel lichter en ontspannen aan. Het is rustiger en stiller, het heeft een veel hoger energieniveau, er is frisheid en helderheid. 
De energetische huisreiniging brengt je daardoor in contact met je diepste wensen, creativiteit en inspiratie. 
Zie klantervaringen

 
Wat gebeurt er na de energetische huisreiniging? 

Ik leer je aan de hand van een oefening hoe je op een eenvoudige wijze de energie van je woning en jezelf op peil kunt houden zelfs kan verhogen. Als nazorg kun je altijd bellen, appen of mailen. Henk: 06 208 46 130 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Waar werk ik overal?  

kaart nederland
Ik werk in heel Nederland en België en soms ook in Duitsland.

Online kan kan ik wereldwijd huisreinigingen doen mits men Nederlands, Engels of Duits spreekt. 

Links staat een overzicht van alle reinigingen tot op heden. Blauw zijn krachtplekken.