energetische-huisreiniging-henk-jansen

Als gezin wonen we nu zo'n 3 1/3 jaar in amersfoort in een hele charmante stadswoning uit 1896. Toen we het huis kochten voelde het huis absoluut aan als het huis dat we moesten hebben. De sfeer was verder goed. We zijn hier beiden best gevoelig voor. Maar toen we er eenmaal woonden, merkten we toch een bepaalde onrust op. Geen enge dingen, maar dat er veel aanwezigheid was van een bepaalde energie was duidelijk. Alsof het een kruispunt van energie was. Als het om het neutraliseren van overleden zielen gaat, weten we zelf vaak hoe we dit moeten doen. Maar toch bleef het onrustig. Toen raadde onze (schoon)moeder ons Henk aan. 
Vanaf het eerste contact voelde dit al meteen goed! Henk is een warme persoonlijkheid wat via de mail al merkbaar was. We konden ook al snel een afspraak maken. Toen Henk langskwam voelde hij meteen al heel vertrouwd aan. Heel fijn, want Henk is toch al gauw een aantal uur aan het werk in huis. Fijn om dan een goede klik te hebben! Hij nam goed te tijd om ons uit te leggen hoe hij te werk zou gaan. En wat helemaal fijn was, is dat Henk je tijdens de huisreiniging ook actief meeneemt in het proces. Zo leerden we ons huis heel goed kennen en konden we zelf voelen waar de knelpunten zaten en hoe we dit konden oplossen. In ons huis bleken veel aardstralen aanwezig te zijn en emotionele verstoringen. Op een hele rustige en liefdevolle manier werden deze aardstralen en verstoringen weer naar een goed niveau gebracht. We voelden het meteen rustiger worden. Verder bleek er een misbruikte krachtplek in onze woning aanwezig te zijn. Ook hier liet Henk ons zelf voelen wat er gaande was en hoe we dit konden verbeteren. Heel bijzonder! Toen de krachtplek weer op niveau was, bleken veel andere storingen ook meteen hierop meegelift te zijn zodat deze ook geneutraliseerd werden. De andere ruimtes gingen hierdoor ook makkelijk naar een goed niveau.
Na de huisreiniging leerde Henk ons een oefening die we dagelijks moeten blijven uitvoeren om de energie goed te houden. Als je dat niet doet, kan de energie weer de verkeerde kant opgaan. De oefening is heel makkelijk en kost echt weinig tijd, dus we doen deze graag om de goede sfeer in huis te behouden.
 
De weken erna moest de energie in ons huis (en in ons) nog in balans komen. Dat had Henk ook goed uitgelegd, zodat we wisten waar we rekening mee konden houden. En nu is de balans zo te voelen goed! We kregen vorige week bezoek van mensen die nog niet eerder hier waren geweest en zij zeiden meteen dat ze het huis zo fijn aan vonden voelen. Kijk, dat is een mooie bevestiging!
 
We zijn erg blij dat we Henk hebben leren kennen en ook dat hij ons zo meenam in het proces. Hij is een ontzettend ervaren iemand die je echt kan helpen om je huis weer in balans te brengen. Dank je wel Henk voor je liefdevolle energie en je hulp om van ons huis weer een warm paleisje te maken!