energetische-huisreiniging-henk-jansen

De aanleiding voor een huisreiniging: 
“Onze dochter Iris hoort en ziet dingen die wij niet zien. Ze is veel boos en verdrietig en durft niet meer te slapen. Een incident afgelopen donderdag maakt dat de grens voor ons nu bereikt is.” Dat is de reden waarom je jou willen vragen om langs te komen voor een huisreiniging.
Het resultaat na de huisreiniging
 
Hallo Henk,
Het was een hele bijzondere ervaring om mee te maken gisteren. Het feit dat Iris wist dat je die 2 'dingen' (aardstralen) uit de keuken had weggehaald terwijl ze er niet eens bij was, was heel bijzonder.
De nuchtere, wetenschappelijke kant van m'n brein zoekt naar een verklaring maar ik weet ook dat dit weer bewijst dat ze een heel speciaal en mooi meisje is. Het was een eye-opener dat ik zelf zoveel kan voelen als ik er maar open voor sta. Zo bijzonder hoe we de rust in huis hebben kunnen terug brengen. Het effect is bij Iris duidelijk merkbaar. Ze is gisteren en vanavond in 1 keer in slaap gevallen en gisteren heeft ze de hele nacht door geslapen. Zo ontzettend fijn voor haar! Onze spullen op de nachtkastjes waren gisteren al omgewisseld door haar?
We hebben het geprobeerd maar na 1,5 uur wakker liggen zijn we vannacht toch maar weer op ons oude plekje gaan liggen. Iets wat meer dan 20 jaar zo geweest is heeft toch iets meer tijd nodig om te wennen. Dus vanavond een nieuwe poging.
Ondanks dat mijn verstand allerlei verklaringen wil vinden weet mijn gevoel dat het goed geweest is. Ik ben ontzettend blij dat dat we bij jou uitgekomen zijn en dat je ons zoveel inzichten hebt gegeven. Ik ben veel rustiger dan ik de afgelopen tijd was. Over het vervolg qua sessies voor mezelf ga ik nadenken. Alles komt met kleine stapjes en heeft soms even tijd nodig om te landen. Heel erg bedankt voor je hulp gisteren en ik wens je alle goeds voor de toekomst.
Vickey en Iris