energetische-huisreiniging-henk-jansen

Het zal zijn zoals je denkt. 

De aanleiding om een huisreiniging bij Henk aan te vragen was dat ik voelde dat ik tegen het einde van mijn krachten aanliep. Mijn energie daalde bijna naar het nulpunt door zorgen, stress en lichamelijke aandoeningen. En omdat ik het vermoeden had dat er (aard)straling in mijn huis aanwezig zou zijn, die wel eens negatief zou kunnen uitwerken op mijn gezondheid, heb ik de hulp van Henk ingeroepen. 

Henk is enkele uren in mijn huis bezig geweest om een en ander op te sporen en te reinigen. En als ik nu mijn huiskamer rondkijk en voel wat ik voel, dan is alles zoveel warmer en lieflijker. Mijn huis, ikzelf en mijn hondje zijn nu energetisch gereinigd en geüpload. Maar dat niet alleen. Ik heb een paar andere extra belangrijke dingen opgepikt. Namelijk: 

Ik leerde veel van het zelfvertrouwen dat Henk uitstraalde m.b.t. zijn werk. Ik zag dat hij  100% overtuigd was van de prima resultaten van wat hij deed. En voor zover ik dat kon constateren was dat ook zo. Dit koppel ik aan wat ik ooit eens leerde uit een voor mij zeer belangrijke bron. Namelijk: “Zoals je denkt, zo zal het zijn.” Hier twijfelde ik altijd een beetje aan. Maar mijn twijfel is nu aan de kant geschoven, temeer ook omdat dit even later extra bevestigd werd door de ervaring met mijn eigen ankh. 

Deze ankh had ik voordat Henk op bezoek kwam eerst goed gereinigd, maar hij was nog niet ‘opgeladen’ en had dus nog maar weinig energie. Op advies van Henk nam ik hem in mijn handen, richtte mijn aandacht naar binnen, verbond me met mijn innerlijke Bron, en liet de energie naar de ankh stromen. Het resultaat was overweldigend. In slechts enkele seconden tijd was hij krachtiger dan ooit. Dat voelde ik niet alleen, maar Henk kon dit natuurlijk ook meten. Dit bewijs had ik nodig om me over de drempel heen te helpen.  

Deze ervaring is voor mij zo belangrijk geweest dat ik hem nooit zal vergeten. Ik weet nu voor 100% zeker dat waar je je aandacht op richt, dat dit groeit. Dus ook: zoals je denkt, zo zal het zijn. Dus wat ik zelf denk, zal ook zo zijn. Gedachten zijn letterlijk krachten. Het meest belangrijke is dan ook om je eigen gedachten te observeren en om te zetten naar het positieve indien dat nodig is.

En met het ‘voelen’ is het precies zo gegaan. Henk liet me in elke kamer voelen hoe het daar gesteld was met de energie. Daar spraken we dan over en Henk deed er zijn werk. 
En het resultaat is dat ik nu weet dat ik kan vertrouwen op wat ik voel. Zeer belangrijk! Ook hier is mijn twijfel weggenomen. Mijn ‘voelen’ blijkt een fijngevoelig instrument te zijn. Ik mag nu leren om dat meer te gebruiken. 

En toen ik enkele dagen later even ‘nazorg’ nodig had, waartoe Henk meteen bereid was, ervoer ik duidelijk hoe van op afstand de energie van de tweebenige ankh bij mij binnenkwam. Ik knapte er letterlijk meteen van op. 
Dus Henk, dankjewel. Niet alleen voor de reiniging, (de warmte en lieflijkheid zijn in mijn huis gebleven), maar vooral ook dat er belemmerende onzekerheden van me zijn afgevallen. Er is vertrouwen en kracht voor in de plaats gekomen. En dat komt mijn gezondheid alleen maar ten goede. 

VicToria

P.s.: Een van de zaken die mij veel stress opleverden was dat ik een boek schreef. Het is een maatschappijkritisch boek (periode 2015—2018) mét een oplossing voor een betere wereld. Zie: “De zachte weg terug …….” van VicToria (dat is mijn pseudoniem). Verkrijgbaar via internet en boekhandel. Website: www.dezachtewegterug.nl