energetische-huisreiniging-henk-jansen

Voor jaren had ik het gevoel dat er “dingen” in het huis waren die niet van mij waren. Ik voelde mij er niet thuis. Het voelde niet als mijn huis. Ik kon het niet plaatsen. Het voelde niet schoon. Alsof er een sluier binnen in het huis hing van stroperigheid. Pas toen ik het pad van bewustwording ben gaan volgen kon ik dit beter plaatsen. Doordat ik de laatste maanden meer opensta, voel ik dat het oude energieën zijn. Stroperige, kleverige donkere sluiers die niet alleen zorgden dat ik me vermoeid en somber voelde, maar ook zorgden voor lichamelijke klachten zoals vermoeidheid en pijnen. Ik heb van alles zelf geprobeerd; eindeloos witte salie, bloemenwater en verschillende sjamanistische technieken maar ik kreeg het maar niet voor elkaar om mijn huis energetisch schoon te krijgen.

Via mijn spirituele mentor ben ik in contact gekomen met Henk Janssen. Zonder hem al te veel over de woning te vertellen was de uitgebreide rapportage die ik ontving over de huidige situatie van mijn woning spot on. Hierdoor twijfelde ik geen moment en heb ik gekozen voor een persoonlijke reiniging bij mij thuis. Er was direct sprake van een fijne klik en prettiger nog, Henk begreep en voelde mij direct aan. Erg belangrijk. We gingen aan de gang met de aardstraal. Toen deze door Henk weg werd gehaald viel direct mijn mond open van verbazing. Opeens voelde ik licht op die plek van de woning, geen vermoeidheid meer als ik daar liep. Later viel alles op z’n plek omdat er op die plek vaak ruzie werd gemaakt (en kennelijk die plek dus negatieve energie aantrok).

Kamer voor kamer pakten we aan en het werd lichter en lichter. Ongetwijfeld één van mijn meest bijzondere ervaringen in het leven. Eenmaal klaar voelde mijn huis als een fijne bubbel waar alleen maar licht en liefde is. Zoveel licht en verlichting. Enorm fijn. Vanaf dat moment was thuiskomen ECHT thuiskomen waar ik mij volledig in rust kan ontspannen.  

Warme groet van Michel