energetische-huisreiniging-henk-jansen

Henk geeft vóór de huisreiniging aan (gratis energetische analyse van het huis op afstand) wat voor energieën in het huis uit balans zijn.
Ook geeft hij aan dat er een krachtplek is op de plaats waar ik woon.
Dit is het eerste dat hij doet. Kijken waar deze energiepoort (krachtplek) zich bevind. Deze bevind zich ergens in het midden van het huis op een specifieke plek. We gaan heel rustig (Henk met pendel) ieder vertrek door. Bij iedere ander vertrek lijkt zich een andere energie te bevinden.

Van tevoren geeft Henk aan dat wat er ook gebeurd hij er voor me zal zijn.Omdat ik om wat voor reden dan ook een vertrouwensband heb met Henk. (vanaf het moment dat ik zijn boek gelezen heb) kan ik mezelf volledig overgeven aan het moment. Er gebeuren energetisch gezien heel bijzondere (maar ook best bizarre) dingen. Soms zak ik door mijn knieën, dan weer begin ik heftig te schudden. Dan moet ik gaan liggen en begin ik onbedaarlijk te huilen en ik heb er geen controle over. Ik laat het allemaal gebeuren.

 Bij ieder vertrek mag ik een andere edelsteen (verschillende kleuren) uitkiezen en deze gebruikt hij bij de reiniging. Ik sta versteld wat er allemaal in mij los komt en na ongeveer 1,5 uur door het huis gelopen te zijn meet hij met de pendel de boviswaarde na reiniging. Ik weet niet meer de precieze hoogte van deze waardes, maar weet wel dat het heel hoog was. Wat uiteraard betekent dat de energie in het huis weer helemaal is zoals ie hoort te zijn. 
Ik ben onder de indruk wat voor capaciteiten Henk tot zijn beschikking heeft om er voor te zorgen dat alle ruis in huis verdwijnt en ik weer volledig in mijn kracht kan komen te staan. Ik ben dankbaar dat Henk op mijn pad is gekomen om zo in een zuiver huis mensen te kunnen behandelen, zonder last te hebben van energieën die een heling tegen zouden kunnen houden. En ik ben blij met de aangegevenplek waar een energiepoort huist. Ook daar ben ik bewust mee bezig tijdens behandelingen.

 Het voelt alsof ik veel meer verbonden ben met  de bron.

Inmiddels ben ik pas door omstandigheden verhuisd naar een nieuwe plek, waar ik Henk zeker nog een keer ga uitnodigen voor een nieuwe reiniging. Ik raad het iedereen zeker aan om een afspraak met Henk te maken om je huis te laten reinigen.
Liefdevolle groet Ellie (62 jaar)