energetische-huisreiniging-henk-jansen

Hallo, Henk.
Mijn eerste ervaringen met en na de huisreiniging van gisteren.
Nadat je was vertrokken uit mijn appartement liep ik eerst een beetje onrustig door mijn woning. Toen ik ging zitten werd ik spontaan heel verdrietig en begon ik te huilen.
Al mijn angsten en bezorgdheid over mijn gezondheid spoelden ineens over mij heen en ik begon spontaan voor het eerst te praten met mijn Hoger Zelf hierover. Ik had dit nog nooit gedaan. Het voelde als praten met de beste vriendin die je kunt hebben. Maar dat is ook logisch, want we zijn zelf ons Hogere Zelf. Wie kan je beter begrijpen dan jezelf.
Toen ik opstond was had ik wel wat meer moeite om te lopen. Ik denk een combinatie van slecht geslapen en het effect van deze huisreiniging. Ik ben later in mijn stoel gaan zitten en heb een hele tijd rust genomen en een beetje geslapen. Het voelde ook een beetje kwetsbaar en dat gevoel wat ik heb na een huilbui, een beetje mat en gelaten. Ik vond dat niet prettig, maar is wel natuurlijk.
Het meest frappant vond ik, dat ik mijn lichaam veel beter kon ontspannen, terwijl daarvoor mijn lichaam aanvoelde als een gespannen boog. Ook in bed kan ik nu veel prettiger liggen dan daarvoor. Vooral mijn schouders en armen en ik heb 9 uur geslapen met een korte onderbreking.
Wel was ik vermoeid en een beetje sloom, maar na de koffie ging dat veel beter. 
Het kan nu alleen maar beter worden.
Ook heb ik de kleurenwandeling door mijn huis gemaakt en dat vind ik zo leuk en zo makkelijk in te passen in je dagelijkse rituelen.Ik ben nu al een jaar of 30 bezig met spirituele ontwikkeling, maar ik nog nooit de energie kunnen VOELEN. Die ervaring heb jij mij gegeven en daar ben ik zo dankbaar voor. 
Ik hoop dat je dit werk nog heel lang mag doen, zolang je het fijn vind tenminste.
Jij bent zo belangrijk, vooral in deze tijd. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik jou heb mogen ontmoeten.
We houden contact.
Hartegroet, Anja Goris (72 jaar)