henk-janssen-huisreiniging

Nu pas, na heel veel Huisreinigingen gedaan te hebben, besef ik pas echt hoe belangrijk de energetische gezondheid van een woning is.

De wereld is constant in verandering. Steeds meer mensen beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde en dat techniek en wetenschap niet de Echte Wijsheid in pacht hebben. Meer en meer mensen worden gevoeliger zonder dat ze zich daar aanvankelijk bewust van zijn.
‘Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’ - Nikola Tesla

Niet-geleefde of weggestopte emoties zijn de grootste vervuilers en maken je ziek. Het zijn stroperige, laag trillende frequenties.
 
Een belangrijk gegeven van het leven op deze planeet is dat het een wereld van dualiteit is én dat álle mensen met emoties te maken hebben. Veelal met onbewust aanwezige of verstopte emoties uit de voorouderlijn en/of die van vorige levens die we ‘automatisch’ bij de geboorte meegebracht hebben.
Veel meer mensen dan je op het eerste gezicht zou denken, ik geloof zelfs iedereen, hebben in hun leven met zeer heftige emoties te maken. Denk daarbij aan plotseling overlijden, verkrachting, oorlog, terminale ziekte, scheiding, bedreiging, (zelf)moord enzovoort enzovoort.

Alle door mensen ervaren emoties hangen zowel op de plek waar iets heftigs gebeurd is als ook in de aura van slachtoffers, daders of getuigen van zulke gewelddadige gebeurtenissen. Het zijn zware, laag trillende frequenties die uiteindelijk ziek maken.

Read more ...

logo boek 4 sides

We leven met z'n allen in een kosmisch bewustzijnsveld van frequenties. Letterljk alles bestaat uit frequenties. De kosmos, de planeten, de aarde waarop we wonen,het menselijk lichaam, de lucht waarin we leven, het water, de rotsen en ga zo maar door. Materie bestaat eigenlijk niet, het is een andere vorm van onzichtbare maar wel vaak (voor steeds meer mensen) voelbare frequenties. Net zoals ijs en water andere verschijnensvormen zijn van watermoleculen, die weer bestaan uit  twee waterstof-atoemen en een zuurstofatoom. Zo kun je iedere materie terugbrengen tot zijn kleinste kern, en dat zijn dus frequenties. Materie is gestolde frequentie. Verstoringen zoals aardstralen, leylijnen, verstoorde krachtplekken, electrosmog etc. werken op alle links afgebeelde niveaus.

Wie ben je als mens? Je bent niet alleen wie je nu denkt te zijn. In ons DNA zit als code opgeslagen de informatie van onze voorouderlijn. Deze is tot zeker 7 generaties terug bepalend voor veel van ons doen en laten in dit leven. Zijn in die voorouderlijn veel trauma's geweest dan kun je er zeker van zijn dat jij ze in dit leven tegenkomt (om op te ruimen). Verder hebben we vorige levens gehad die in deze tijd ook om aandacht vragen. Dit alles is opgeslagen in ons DNA en ook in ons onderbewuste.

image.jpegOns lichaam bestaat dus uit louter frequenties en in mijn werk bij de huisreinigingen zeg ik wel eens voor de grap dat het lichaam er mooi uit maar het eigenlijk alleen maar cellen en frequenties frequenties zijn zoals; spieren, pezen, organen, hersenen, botten, ect. Allemaal opgebouwd uit cellen die allemaal een eigen ideale frequentie hebben. Ziekte ontstaat als de frequenties op onbewust celniveau verstoord worden. Voor je echter de ziekteverschijnselen te zien krijgt of voelt dan ben je al lang onderweg om ziek te worden. Wat er gebeurt is dat de cellen door lichaamsvreemde frequenties verstoord worden, ze functioneren niet meer optimaal en produceren afvalstoffen.

Eigenlijk zijn we niet gemaakt om ziek te worden. Ziekte wil alleen maar duidelijk maken dat er iets aan de hand is. Ik geloof uit eigen ervaring dat we ons zelf uiteindelijk beter kunnen maken. Bijvoorbeeld door ons zelfhelend vermogen. En als dat niet lukt dan is dat ook oké

De belangrijkste verstorende frequenties waar ik me in mijn werk mee bezig houdt zijn:

Read more ...

In juli werd ik uitgenodigd voor een huisreiniging in Arnhem. De reden hiervoor was dat een jong stel, twee dertigers die na een verbouwing sinds ongeveer een jaar hier woonden zich in het huis absoluut niet fijn voelden. 

We zijn aan het werk gegaan door eerst de aardstralen en wateraders op te ruimen en aansluitend in iedere ruimte het emotionele geheugen van de woning op te frissen.
Toen we richting zolder gingen bleek dat de man zich daar nooit op zijn gemak voelde en er eigenlijk ook niet naar toe wilde. Uiteindelijk toch gegaan en tijdens mijn werk verkrampte zijn houding en tegelijkertijd die van zijn partner. Weliswaar in mindere mate maar toch. Het leek alsof hij een strop om zijn nek had. De eerste gedachte was een vorig leven van hem of iets dat er ooit lang geleden op die plek gebeurd was. 
Maar dat bleek een aantal weken later iets anders te zijn. Uiteindelijk het huis energetisch gereinigd, zonder aardstralen, zonder emotionele trauma’s en met hoge energiewaardes in balans opgeleverd. 

Bij de nabespreking bleek dat een onderhoudsmonteur (heel gevoelig) die eerder op zolder onderhoudswerkzaamheden had gedaan hen geadviseerd had om het huis energetisch te laten reinigingen. Hij voelde zich daar helemaal niet op zijn gemak. Op basis van zijn advies zijn ze op zoek gegaan naar "huisreiniging" en via Google bij mij gekomen. 

Enkele weken later kwam ik “toevallig” iemand tegen. Deze bleek ook heel gevoelig te zijn en we kwamen te spreken over wat emotionele trauma’s met de energie van de bewoners doen. Ik noemde anoniem het bovenstaande voorbeeld uit Anrhem en als vanzelf kwamen we bij de desbetreffende woning uit. 

Het bleek dat hij bevriend was met de onderhoudsmonteur. De “klusjesman” wist mij te vertellen welk drama zich daar in die woning in Arnhem jaren geleden had afgespeeld. Iemand had zich op zolder door ophanging van het leven beroofd. 

Zowel de bewoners, als de onderhoudsmonteur en ook mijn “klusjesman” zijn allemaal zeer gevoelig. Toeval? Nee daar geloof ik al lang niet meer in.

Ter geruststelling heb ik de bewoners gebeld en gevraagd of ze wilden weten wat er in hun huis ooit gebeurd was. Dat wilden ze zeker en waren blij met de verklaring.

Waarom de man op zolder zo heftig reageerde op dat emotionele trauma? Precies zullen we het nooit weten. Maar het kan goed zijn dat hij zelf in een vorig leven een dergelijke ervaring heeft gehad die door deze ervaring geheeld is. Je woont immers nooit toevallig ergens.

Dit verhaal is gepubliceerd met toestemming van de betrokkenen.

September 2022

logo boek 4 sides

 

Wil jij weten of je in een woning woont waar heftige emotionele gebeurtenissen hebben plaatsgevonden? 

button gratis analyseG