henk-janssen

levend land

Het boek Levend Land van Tjeerd Gorter

Tjeerd heb ik leren kennen tijdens mijn cursussen op het CLI in Utrecht. Hij was daar o.a. docent en directeur. Later is hij voor zichzelf begonnen met Splendid-life. Hij doet met zijn opgedane kennis en ervaring veel mooie dingen op het gebied van bewustwording. Hij verzorgt o.a. opleidingen, readingen en ook reizen naar krachtplekken. Over dat laatste heeft hij een prachtig rijk geillustreerd boek "Levend Land" geschreven met heldere uitleg. Ik kan iedereen dit boek uit eigen ervaring aanbevelen.
In Levend Land neemt Tjeerd Gorter je mee op reis langs oude en nieuwe kennis over de aarde. Het boek bevat een groot aantal praktische handvaten.

Het boek Levend Land is hier te bestellen

 

christina tweeling

 
Het boek: Christina, tweeling als licht geboren.

Christine is een meisje van nu zestien en is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en is voortdurend verbonden met hogere lichtsferen. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Meer info.

 

 

 

Joe Dispenza Becoming SupernaturalBecoming Supernatural van Joe Dispenza is een echte aanrader om je leven te gaan veranderen. Het boek is nu nog in het engels. Vanaf begin december 2019 ook in het Nederlands. Er is tevens een luisterboek via Stoytel te bestellen.

Regelmatig worden er ook workshops in Nerderland gegeven door Anouk Bindels die al jarenlang met Joe Dispenza samenwerkt Anouk's persoonlijke verhaal is onder het synoniem Anne Visser uitvoerig in het boek beschreven wordt. "Indrukwekkend".

Joe Dispenza, D.C. studeerde biochemie aan de Rutgers University.Hij heeft ook een bachelorsgraad in de neurowetenschap en verwierfzijn doctorstitel in de chiropraxie aan de Life University in Atlanta,Georgia, waar hij magna cum laude promoveerde.Dr. Joe’s postdoctoraalopleiding omvatte neurologie, neurowetenschap,hersenfunctie en hersenchemie, celbiologie, geheugenformatie,en ouder worden en levensduur. Hij is erelid van de National Boardof Chiropractic Examiners, ontving een Clinical Proficiency Citationvoor klinische uitmuntendheid in dokter-patiëntrelaties van de LifeUniversity, en is lid van Pi Tau Delta, de internationale vereniging vanchiropractors.Zijn eerste boek, Evolve Your Brain: The Science of Changing YourMind, verbindt de onderwerpen denken en bewustzijn met het brein,de geest en het lichaam. Het onderzoekt ‘de biologie van de verandering’.Met andere woorden: als we onze geest echt veranderen, zien we fysieke bewijzen van verandering in het brein. Op bol.com vind je alle boeken van Joe Dispenza, waaronder het nieuwste boek van Joe Dispenza.

Meer mooie boeken van Joe Dispenza zijn:

"Overstijg jezelf" en "jij bent de placebo"

 

christina deel 2 het visioen over het goede 1200Dit tweede deel is ook weer vanuit het perspectief van Christina’s moeder, Bernadette, geschreven. Zij vervolgt haar verhaal over de ontwikkeling die Christina doormaakt: het einde van haar schooltijd, de onthulling van haar levensplan en het prachtige begin van haar werk in het openbaar.

Andere onderwerpen in deel 2 zijn: de universele spelregels van het leven, het bewandelen van het individuele zielspad en de ontvouwing van ons persoonlijke potentieel, de hulp van onze spirituele begeleiders, praktische tips voor onze individuele en collectieve frequentieverhoging, de stille revolutie van onvoorwaardelijke liefde, het belang van aarden voor de mensen van de nieuwe tijd, de noodzakelijke verbinding tussen dwarsdenken en spiritualiteit, holistische wetenschap en positieve technologie, vier mogelijkheden om ons bewustzijn te richten, de vijfdimensionale toekomst van de mensheid, en het gouden tijdperk waarvan we aan de vooravond staan.

‘In ons diepste wezen zijn we allemaal gelijk. Niemand is verder dan een ander, geen licht is helderder dan een ander licht en geen enkele levenstaak is belangrijker dan een andere levenstaak. We zijn geen mensen die goddelijke wezens worden, maar goddelijke wezens die hier een ervaring als mens hebben.’ – Christina von Dreien