henk-janssen-huisreiniging

Meld je aan voor de nieuwsbrief en download gratis het eBook

&

DOWNLOAD GRATIS LUISTERBOEK

download onderweg naar meesterschap 

Fields marked with * are required

 "Onderweg naar Meesterschap", de weg die nergens op lijkt 

Onderweg naar Meesterschap is een zeer openhartig geschreven boek over het leven van Henk Janssen. Dit boek kan mensen helpen die op zoek zijn naar zichzelf. Het kan een voorbeeld zijn voor hen die denken het alleen te moeten doen.
Achteraf gezien is mijn burn-out rond mijn vijftigste mijn redding geweest. Het proces dat volgde zorgde ervoor dat ik veel oude overtuigingen, conditioneringen, familiepatronen en stukken uit vorige levens heb losgelaten. Allemaal zaken, weet ik nu, die niets te maken hebben met wie ik wezenlijk ben.
Rond 2004 had ik geen last meer van depressies en slikte ik ook geen medicijnen meer. Wel was het een tijd vol verwarring. Alle structuur was verdwenen. Er restte mij een vacuüm, zonder vaste waarden en zekerheden. In de drang nuttig te zijn en een goede vader voor mijn gezin, passeerden alle mogelijke beroepen en werkvormen de revue. 
Na veel omzwervingen en evenzoveel goed bedoelde adviezen van mensen om mij heen, groeide er in mij een verlangen: mijn zielenplan volgen. Dat besef was de ommekeer. Mijn leven ontvouwde zich vervolgens via verrassende ontmoetingen en ervaringen.
Tot slot: geloof niets van wat ik schrijf. Het is slechts mijn perceptie. Ontdek je eigen waarheid en vertrouw daarbij meer op je gevoel dan op je verstand. 

Het boek is door zijn inhoud en opzet tevens een mooie leidraad om je eigen leven weer zin te geven.
Henk Janssen, auteur, coach, healer

Wat Rob vindt van het boek:
Ik vind de titel van je boek echt toppy...
Immers willen we altijd grip houden..touwtjes vasthouden..in het "gareel" lopen...volgens schema's werken...gestructureerd zijn ..geagendeerd en ingepland hebben ...een doel voor ogen hebben...het liefst begaandw paden bewandelen. .
En dan ontmoet ik iemand die door onbegaande paden, door struikgewas (struikrover)???? banjerd zonder kompas en reisboek lonely planet..en toch zijn weg volgt en ziet waar hij uitkomt ????