energetische-huisreiniging-henk-jansen

Antoinette Dettingmeijer is mijn partner maar heeft een eigen praktijk.
 
Antoinette bannerAntoinette is spiritueel psycholoog en tevens medium. Zij is o.a. gespecialiseerd in Hypno-en Regressietherapie en Channeling- Zielenreading. Wat zij doet is zowel geschikt voor ondernemers als particulieren.
 
Het komt voor dat ik - meestal op verzoek van cliënten -  met haar samenwerk. Ook maken we samen regelmatig reizen naar krachtplekken. Voorbeelden hiervan zijn de Bush in Australië, Engeland, en de Externsteine in Duitsland. Op al deze plekken heeft ze regelmatig gechanneld.
 
Wat is een medium?
Een medium is iemand die enerzijds de gave heeft en in dit geval ook opgeleid is om informatie uit hogere - dan de onze - bewustzijnsvelden "te downloaden". Channelen is een kwestie van contact maken met deze Bewustzijnvelden, als het ware in te loggen 
op kosmisch internet als het ware. 
Bewustzijnvelden bestaan uit 13 en meer verschillende dimensies of niveaus met een steeds hogere trilling en andere informatie.
 
Er zijn meerdere soorten mediums. Zo zijn er mediums die gespecialiseerd zijn in het contact maken met overledenen. Antoinette doet dat heel af en toe maar channelt o.a. je persoonlijke hogere bewustzijn en ook meer algemene informatie voor groepen zoals vanuit de "hoeders van de aarde".
 
Een channeling kan gebruikt worden om informatie uit je "hogere zelf" te krijgen waar je zonder hulp niet bijkomt. Een channeling van Antoinette is inzetbaar bij de meest uiteenlopende zaken, zowel privé als zakelijk. zie ook de ervaring onderaan deze pagina.
 

logo zonder tekst------------------------------------------

 

  ERVARINGSBERICHT VAN BLUE KACHINA, OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR SJAMANISME.

Sinds een paar jaar maken we gebruik van de mogelijkheid om een bedrijfscoaching met channeling te doen bij Antoinette en Henk. We doen dit eens per twee of drie maanden. De reden hiervoor is het verkrijgen van duidelijkheid over waar we staan en hoe we verder kunnen. 
Het runnen van een bedrijf is een uitdaging en helemaal als je ook nog eens getrouwd bent. De unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt zijn niet zo eenvoudig. Soms is het dan ook fijn om een derde stem te hebben om beslissingen te verifiëren. Die derde stem, in de vorm van een klankbord, zorgt ervoor dat we zuiverder kunnen opereren. We kunnen onze beslissingen toetsen aan een onafhankelijke stem. Ondanks dat we zelf spiritueel werk doen missen wij ook wel eens wat. Door de channelings worden we gewezen op onze eigen hiaten en krijgen we ook inzicht in onze reikwijdte. Naast dat dit ons bedrijfsmatig helpt om zeer succesvol te zijn hebben we hier ook privé veel profijt van. 
Wij kunnen het ieder bedrijf aanraden om periodiek een bedrijfscoaching te doen. Op dit manier ben je echt bewust aan het ondernemen.
Agnetha en Martijn
Blue Kachina - Opleidingscentrum en praktijk voor sjamanisme
https://www.bluekachina.nl