energetische-huisreiniging-henk-jansen

Antoinette Dettingmeijer is mijn partner maar heeft een eigen praktijk.
 
Antoinette bannerAntoinette is spiritueel psycholoog en tevens medium. Zij is o.a. gespecialiseerd in Hypno-en Regressietherapie en Channeling- Zielenreading. Wat zij doet is zowel geschikt voor ondernemers als particulieren.
 
Het komt voor dat ik - meestal op verzoek van cliënten -  met haar samenwerk. Ook maken we samen regelmatig reizen naar krachtplekken. Voorbeelden hiervan zijn de Bush in Australië, Engeland, en de Externsteine in Duitsland. Op al deze plekken heeft ze regelmatig gechanneld.
 
Wat is een medium?
Een medium is iemand die enerzijds de gave heeft en in dit geval ook opgeleid is om informatie uit hogere - dan de onze - bewustzijnsvelden "te downloaden". Channelen is een kwestie van contact maken met deze Bewustzijnvelden, als het ware in te loggen 
op kosmisch internet als het ware. 
Bewustzijnvelden bestaan uit 13 en meer verschillende dimensies of niveaus met een steeds hogere trilling en andere informatie.
 
Er zijn meerdere soorten mediums. Zo zijn er mediums die gespecialiseerd zijn in het contact maken met overledenen. Antoinette doet dat heel af en toe maar channelt o.a. je persoonlijke hogere bewustzijn en ook meer algemene informatie voor groepen zoals vanuit de "hoeders van de aarde".
 
Een channeling kan gebruikt worden om informatie uit je "hogere zelf" te krijgen waar je zonder hulp niet bijkomt. Een channeling van Antoinette is inzetbaar bij de meest uiteenlopende zaken, zowel privé als zakelijk. zie ook de ervaring onderaan deze pagina.
 

logo zonder tekst------------------------------------------

 

  ERVARINGSBERICHT VAN BLUE KACHINA, OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR SJAMANISME.

Sinds een paar jaar maken we gebruik van de mogelijkheid om een bedrijfscoaching met channeling te doen bij Antoinette en Henk. We doen dit eens per twee of drie maanden. De reden hiervoor is het verkrijgen van duidelijkheid over waar we staan en hoe we verder kunnen. 
Het runnen van een bedrijf is een uitdaging en helemaal als je ook nog eens getrouwd bent. De unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt zijn niet zo eenvoudig. Soms is het dan ook fijn om een derde stem te hebben om beslissingen te verifiëren. Die derde stem, in de vorm van een klankbord, zorgt ervoor dat we zuiverder kunnen opereren. We kunnen onze beslissingen toetsen aan een onafhankelijke stem. Ondanks dat we zelf spiritueel werk doen missen wij ook wel eens wat. Door de channelings worden we gewezen op onze eigen hiaten en krijgen we ook inzicht in onze reikwijdte. Naast dat dit ons bedrijfsmatig helpt om zeer succesvol te zijn hebben we hier ook privé veel profijt van. 
Wij kunnen het ieder bedrijf aanraden om periodiek een bedrijfscoaching te doen. Op dit manier ben je echt bewust aan het ondernemen.
Agnetha en Martijn
Blue Kachina - Opleidingscentrum en praktijk voor sjamanisme
https://www.bluekachina.nl

   

 

Op 6 september heeft Antoinette in het kader van de opening van een nieuw opleidingsjaar van sjamanistisch opleidingscentrum Blue Kachina een channeling verzorgt voor alle cursisten.
Hebben we een klimaatcrisis of is er iets anders aan de hand?
De informatie is afkomstig van de "Hoeders van de Aarde" en heel actueel voor de tijd van NU. 

hoeders van de aarde

  

  

 

Antoinette heeft op 17 augustus 2022 een channeling gedaan bij de immense en prachtige krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Veel informatie over deze krachtplek en o.a. over aardstralen en nog veel meer. Geluisopname, de moeite van het luisteren waard.e moeite van het luisteren waard.

Antoinette Dettingmeijer

Externsteine klein met vortex

 Boven: foto van de Externsteine met vortex

Hieronder de uitgeschreven tekst van de channeling

Tussen 15 en 18 augustus waren Antoinette en Henk voor de 2e keer bij de krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Het was weer bijzonder om na drie jaar hier weer terug te zijn. 

ant channelt

<<<< Antoinette channelt deze boodschap vanuit de "Hoeders van de aarde"

In diepe liefde, heten we jullie welkom. 

Vol kracht, vol levensenergie is deze plek.
Als spiralen van energie die uit de grond omhoog komen. Waar twee, minstens twee, maar als je ook kleinere leylijnen van de aarde erbij rekent zijn er veel meer aderen van de aarde, meridianen van de aarde die hier op deze plek samenkomen. En op die wijze ontstaat er een draaikolk van energie die je kunt vergelijken met een vortex, als een chakra in de mens. Zeer zeker een energievortex in de aarde.

 
Twee  grote leylijnen komen hier samen. Uiteindelijk zijn het meerdere die op dit punt elkaar kruisen of die vanuit hier ontstaan. Daar waar deze prachtige planeet Gaia , waar zij nog aan het ontwikkelen was, meer in een beginstadium van haar ontstaan, waar ze zich bewust werd van haar eigen immense kracht, haar eigen immense potentieel en als het ware van binnenuit naar buiten toe een beweging ging maken -zoals soms ook vulkanen ontstaan, waar Gaia ook van binnenuit naar buiten toe een immense opbouw van energie naar buiten laat stromen, haar kracht laat vrijkomen -  zo is dit zo’n punt. Echter niet vulkanisch, maar puur ontstaan vanuit de kracht van Gaia en kosmos die hier samen komen. Waar een kracht uitbraak van binnenuit, uitreikend naar de grote centrale zon, het middelpunt van het universum, uitreikend naar haar planeten, zusters, om de verbinding tussen andere planeten en deze te bekrachtigen. 

extern vanaf zijkant kopie

<< de Externsteine vanaf de zijkant

En zo is deze plek, zoals meerdere plekken op jullie wereld een vortex. Een immense bundeling van energie, waarin niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar is dat jullie daadwerkelijk op een levend wezen wonen. Voor jullie zo vanzelfsprekend, maar er zijn zo velen, nog zovele mensen die zich hier totaal niet van bewust zijn. Die weliswaar zien dat er beweging is in de aarde, maar de levenskracht en het eigen bewustzijn van Gaia volledig negeren. 

Read more ...