energetische-huisreiniging-henk-jansen

Op sommige vlakken werk ik nauw samen met Antoinette Dettingmeijer. Antoinette is spiritueel psycholoog en tevens medium. Zij is o.a. gespecialiseerd in Hypno-en Regressietherapie en Channeling- Zielenreading. Wat zij doet is zowel geschikt voor ondernemers als particulieren.  

N.b. Een channeling van Antoinette is zeker ook inzetbaar bij de meest uiteenlopende zakelijke en privé-aangelegenheden. 

Website van Antoinette

logo zonder tekst

 

 

 

 

 

ERVARINGSBERICHT

Sinds een paar jaar maken we gebruik van de mogelijkheid om een bedrijfscoaching met channeling te doen bij Antoinette en Henk. We doen dit eens per twee of drie maanden. De reden hiervoor is het verkrijgen van duidelijkheid over waar we staan en hoe we verder kunnen. 
Het runnen van een bedrijf is een uitdaging en helemaal als je ook nog eens getrouwd bent. De unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt zijn niet zo eenvoudig. Soms is het dan ook fijn om een derde stem te hebben om beslissingen te verifiëren. Die derde stem, in de vorm van een klankbord, zorgt ervoor dat we zuiverder kunnen opereren. We kunnen onze beslissingen toetsen aan een onafhankelijke stem. Ondanks dat we zelf spiritueel werk doen missen wij ook wel eens wat. Door de channelings worden we gewezen op onze eigen hiaten en krijgen we ook inzicht in onze reikwijdte. Naast dat dit ons bedrijfsmatig helpt om zeer succesvol te zijn hebben we hier ook privé veel profijt van. 
Wij kunnen het ieder bedrijf aanraden om periodiek een bedrijfscoaching te doen. Op dit manier ben je echt bewust aan het ondernemen.
Agnetha en Martijn
Blue Kachina - Opleidingscentrum en praktijk voor sjamanisme
https://www.bluekachina.nl

  

Ben je geinteresseerd? Neem dan via onderstaand formulier contact met me op.

Fields marked with * are required