henk-janssen-huisreiniging

Antoinette Dettingmeijer is mijn partner en heeft een eigen praktijk.
 
Antoinette bannerAntoinette is spiritueel psycholoog en tevens medium. Zij is o.a. gespecialiseerd in Hypno-en Regressietherapie en Channeling- Zielenreading. Wat zij doet is zowel geschikt voor ondernemers als particulieren.
 
Het komt voor dat ik - meestal op verzoek van cliënten -  met haar samenwerk. Ook maken we samen regelmatig reizen naar krachtplekken. Voorbeelden hiervan zijn de Bush in Australië, Engeland, en de Externsteine in Duitsland. Op al deze plekken heeft ze regelmatig gechanneld.
 
Wat is een medium?
Een medium is iemand die enerzijds de gave heeft en in dit geval ook opgeleid is om informatie uit hogere - dan de onze - bewustzijnsvelden "te downloaden". Channelen is een kwestie van contact maken met deze Bewustzijnvelden, als het ware in te loggen 
op kosmisch internet als het ware. 
Bewustzijnvelden bestaan uit 13 en meer verschillende dimensies of niveaus met een steeds hogere trilling en andere informatie.
 
Er zijn meerdere soorten mediums. Zo zijn er mediums die gespecialiseerd zijn in het contact maken met overledenen. Antoinette doet dat heel af en toe maar channelt o.a. je persoonlijke hogere bewustzijn en ook meer algemene informatie voor groepen zoals vanuit de "hoeders van de aarde".
 
Een channeling kan gebruikt worden om informatie uit je "hogere zelf" te krijgen waar je zonder hulp niet bijkomt. Een channeling van Antoinette is inzetbaar bij de meest uiteenlopende zaken, zowel privé als zakelijk. zie ook de ervaring onderaan deze pagina.
 

logo zonder tekst------------------------------------------

 

  ERVARINGSBERICHT VAN BLUE KACHINA, OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR SJAMANISME.

Sinds een paar jaar maken we gebruik van de mogelijkheid om een bedrijfscoaching met channeling te doen bij Antoinette en Henk. We doen dit eens per twee of drie maanden. De reden hiervoor is het verkrijgen van duidelijkheid over waar we staan en hoe we verder kunnen. 
Het runnen van een bedrijf is een uitdaging en helemaal als je ook nog eens getrouwd bent. De unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt zijn niet zo eenvoudig. Soms is het dan ook fijn om een derde stem te hebben om beslissingen te verifiëren. Die derde stem, in de vorm van een klankbord, zorgt ervoor dat we zuiverder kunnen opereren. We kunnen onze beslissingen toetsen aan een onafhankelijke stem. Ondanks dat we zelf spiritueel werk doen missen wij ook wel eens wat. Door de channelings worden we gewezen op onze eigen hiaten en krijgen we ook inzicht in onze reikwijdte. Naast dat dit ons bedrijfsmatig helpt om zeer succesvol te zijn hebben we hier ook privé veel profijt van. 
Wij kunnen het ieder bedrijf aanraden om periodiek een bedrijfscoaching te doen. Op dit manier ben je echt bewust aan het ondernemen.
Agnetha en Martijn
Blue Kachina - Opleidingscentrum en praktijk voor sjamanisme
https://www.bluekachina.nl

   

 

Op 6 september heeft Antoinette in het kader van de opening van een nieuw opleidingsjaar van sjamanistisch opleidingscentrum Blue Kachina een channeling verzorgt voor alle cursisten.
Hebben we een klimaatcrisis of is er iets anders aan de hand?
De informatie is afkomstig van de "Hoeders van de Aarde" en heel actueel voor de tijd van NU. 

hoeders van de aarde

  

  

 

Antoinette heeft op 17 augustus 2022 een channeling gedaan bij de immense en prachtige krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Veel informatie over deze krachtplek en o.a. over aardstralen en nog veel meer. GELUIDSOPNAME.

Antoinette Dettingmeijer

Externsteine klein met vortex

 Boven: foto van de Externsteine met vortex

Hieronder de uitgeschreven tekst van de channeling

Tussen 15 en 18 augustus waren Antoinette en Henk voor de 2e keer bij de krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Het was weer bijzonder om na drie jaar hier weer terug te zijn. 

ant channelt

<<<< Antoinette channelt deze boodschap vanuit de "Hoeders van de aarde"

In diepe liefde, heten we jullie welkom. 

Vol kracht, vol levensenergie is deze plek.
Als spiralen van energie die uit de grond omhoog komen. Waar twee, minstens twee, maar als je ook kleinere leylijnen van de aarde erbij rekent zijn er veel meer aderen van de aarde, meridianen van de aarde die hier op deze plek samenkomen. En op die wijze ontstaat er een draaikolk van energie die je kunt vergelijken met een vortex, als een chakra in de mens. Zeer zeker een energievortex in de aarde.

 
Twee  grote leylijnen komen hier samen. Uiteindelijk zijn het meerdere die op dit punt elkaar kruisen of die vanuit hier ontstaan. Daar waar deze prachtige planeet Gaia , waar zij nog aan het ontwikkelen was, meer in een beginstadium van haar ontstaan, waar ze zich bewust werd van haar eigen immense kracht, haar eigen immense potentieel en als het ware van binnenuit naar buiten toe een beweging ging maken -zoals soms ook vulkanen ontstaan, waar Gaia ook van binnenuit naar buiten toe een immense opbouw van energie naar buiten laat stromen, haar kracht laat vrijkomen -  zo is dit zo’n punt. Echter niet vulkanisch, maar puur ontstaan vanuit de kracht van Gaia en kosmos die hier samen komen. Waar een kracht uitbraak van binnenuit, uitreikend naar de grote centrale zon, het middelpunt van het universum, uitreikend naar haar planeten, zusters, om de verbinding tussen andere planeten en deze te bekrachtigen. 

extern vanaf zijkant kopie

<< de Externsteine vanaf de zijkant

En zo is deze plek, zoals meerdere plekken op jullie wereld een vortex. Een immense bundeling van energie, waarin niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar is dat jullie daadwerkelijk op een levend wezen wonen. Voor jullie zo vanzelfsprekend, maar er zijn zo velen, nog zovele mensen die zich hier totaal niet van bewust zijn. Die weliswaar zien dat er beweging is in de aarde, maar de levenskracht en het eigen bewustzijn van Gaia volledig negeren. 

Read more ...

Deze channeling is verzorgd door Antoinette Dettingmeijer. www.je-bron.nl

Onderstaand de meest recente channeling van 11 december over aardstralen en andere soorten zoals Leylijnen, Benkerlijnen, en Currylijnen. Maar ook over de invloed van technische straling en ernstig verstoorde krachtplekken.

De aanleiding voor deze channeling was dat ik behoefte had aan bevestiging over hetgeen ik vermoedde door alles wat ik op het gebied van aardstralen, krachtplekken etc. de laatste tijd tegenkom bij mijn Energetische Huisreinigingen. 

De uitgeschreven tekst van de gechannelde boodschap:
“Zoals je weet en zoals zovelen zich bewust zijn is Gaia bezig om haar eigen grootsheid, haar prachtige, krachtige levensenergie weer volledig bewust naar buiten te laten stromen. Is Gaia bezig om uit haar diepe periode van verdichting te komen en haar Hogere Zelf weer te verbinden met haar kern om haar Hogere Lichamen weer te verbinden met de meer verdichte. Om zichzelf weer als multidimensionaal Wezen te ervaren. Net zo zoals de mensheid dat aan het doen is. 
En is zij bezig om deze periode van diepe verdichting achter zich te laten. Waardoor ze kan transformeren uiteindelijk naar een hoger versie van zichzelf. Hogere vibraties die door haar heen kunnen stromen. 

Uiteindelijk kan ze de transformatie maken naar haar Kristallijne Wezen. Kan ze weer keren naar haar staat van heelheid, van eenheid, waarin ze weer erkend wordt en herkend wordt als prachtige Godin die de mensheid en alles wat er leeft alles geeft wat ze nodig heeft. 

Gaia en Mensheid, zo diep aan elkaar gebonden gaan gezamenlijk door dit proces. En wat je nu ervaart is dat haar kracht die enerzijds zo is afgezwakt - want ze heeft er zo lang uitgezien als een volledig uitgeput wezen. De mensheid heeft zo een roofbouw gepleegd dat de natuurlijke bronnen uitgeput raken. 

Toch juist daardoor heeft Gaia een andere kracht in zichzelf moeten aanspreken. En gelukkig, zodat er zoveel licht en liefde van buiten voor haar is om haar in dit proces te ondersteunen, daardoor kan ze deze kracht aanspreken. Dit door de vele mensen die zich bewust worden, door de vele hulp die gevraagd wordt aan de werelden van de Engelen, de Elohim, de Draken die geactiveerd worden, de Leylijnen die daardoor weer opnieuw leven worden ingeblazen en alle andere lijnen op en in Gaia, die weer bezield worden. 

Read more ...

2023 02 27 Channeling & MEER
Ik doe al zo’n kleine 20 jaar huisreinigingen. Het begon na een grote transformatie met burnout en alles wat daar bijhoort in 2000. Daarna ging het min of meer als vanzelf. Ik werd in 2004 gevraagd om een grote woonboulevard energetisch te reinigen. In de loop der jaren heb ik er zeker zo’n 1000 gedaan. Dit terwijl ik nooit bewust iets ervoor heb geleerd om het te kunnen doen. Nu kan ik zien eindelijk zien dat het een aangeboren talent of gave is. Door af te leren "hoe het hoort" kwam deze gave steeds helderder te voor schijn. Het is er een waarvan ik me steeds bewuster wordt.
In 2014 schreef ik een boek over mijn leven tot dan toe. "ONDERWEG NAAR MEESTERSCHAP, DE WEG DIE NERGENS OP LIJKT"  & GRATIS LUISTERBOEK

Vooral de laatste tijd gebeuren er tijdens de huisreinigingen & MEER – ook voor mij – hele bijzondere dingen en hebben ook de bewoners dit soort ervaringen. Het heeft alles te maken met de bijzondere tijd van grote veranderingen waarin we nu leven.
 
je bron compleetBegin 2023 wilde ik ‘eindelijk’ op een dieper niveau eens weten wat ik nu precies doe. Voor die tijd gebeurde er van alles en ik zei vaak bij al het moois dat er gebeurde tijdens mijn werk: "ik doe maar wat". Daarom heb ik ANTOINETTE DETTINGMEIJER van praktijk Je Bron -  zoals ik al vaker had gedaan - gevraagd om voor mij een channeling te doen op dit thema. Ik had vooraf een aantal vragen gesteld.
*Heb je zelf ook thema’s die spelen en waarvan je wel eens meer zou willen weten, kijk dan eens op www.je-bron.nl

Hieronder de belangrijkste of meest van toepassing zijnde passsages uit deze channeling.
 
De allerbelangrijkste vraag is wat gebeurd er op het moment dat tijdens een reiniging al deze beelden, herinneringen, gevoelens, gedachtes naar boven komen? 
En zijn dit daadwerkelijk de vorige levens van degenen die dit ervaren. Zijn er ook andere dingen die hierin een rol spelen? Het allereerste wat we hierover willen zeggen is dat er zoals je heel goed weet, wel degelijk heel veel gebeurd. Je opent op dat moment portalen waardoor het mogelijk wordt dat oude opgeslagen informatie verdwijnt. Oftewel bevrijd wordt, aan het licht komt.

De aarde is een plek waar een fysieke werkelijkheid is, waar mensen leven die bestaan uit diverse lichamen. Jullie hebben het aardse fysieke vlak, het aardse fysieke lichaam. Toch dat lichaam bestaat uit meerdere lagen. Jullie zijn in de kern, ook al in deze driedimensionale werkelijkheid een multidimensionaal wezen en dat wordt vaak nog zo onderschat. Jullie zijn namelijk naast dat fysieke lichaam, jullie hebben naast dat fysieke lichaam ook een emotioneel lichaam, mentaal lichaam, en dan al die spirituele lichamen die gekoppeld zijn aan deze aarde en ook aan andere dimensies. 
 

Read more ...