henk-janssen

Samen met Antoinette Dettingmeijer bieden we zowel ondernemers als particulieren een unieke vorm van coaching aan.
De doelgroep zijn enerzijds gevestigde ondernemers (groot en klein), startende ondernemers en ZZP'ers, maar zeker ook particulieren, belangrijk is dat iemand open staat voor een vorm van spirituele begeleiding. 

Antoinette Dettingmeijer is medium en is degene die de informatie doorgeeft. Daarnaast is ze psycholoog en (hypno)-therapeut. Zelf ben ik lichtwerker die hoogfrequente energiën naar de aarde doorgeeft en coach.

Op de eerste plaats is iedere ondernemer natuurlijk mens, tegelijkertijd vervult hij ook de rol als ondernemer.

Zeker nu in deze tijd waarin alles op zijn kop staat en veel mensen met angsten worden geconfronteerd, is het fijn om zowel als mens als ondernemer speciaal voor jou bedoelde aanvullende informatie vanuit een andere dimensie, de spirituele wereld te ontvangen. Door dit contact kun je bepaalde ontwikkelingen beter begrijpen en adequater inspelen op ontwikkelingen. 

Deze bijzondere vorm van coaching, die eigenlijk al zo oud is als de wereld en in afgeschermde kleine kring gebruikt werd, geeft je de mogelijkheid om te weten waar je staat en hoe je verder kunt.

Door gebruik te maken van gechannelde informatie uit hogere bewustzijnsvelden - waar ook onze en jouw spirituele helpers aanwezig zijn en je ook tussendoor vragen kunt stellen - word je liefdevol gewezen op je eigen talenten en mogelijkheden en worden je vragen beantwoord. Het helpt je zeker ook te zien waar blokkades zitten en om nog meer vanuit je hart te gaan opereren.

N.b. Een channeling van Antoinette is zeker ook inzetbaar bij de meest uiteenlopende privé-aangelegenheden. 

 button ervaringen

ERVARINGSBERICHT

Sinds een paar jaar maken we gebruik van de mogelijkheid om een bedrijfscoaching met channeling te doen bij Antoinette en Henk. We doen dit eens per twee of drie maanden. De reden hiervoor is het verkrijgen van duidelijkheid over waar we staan en hoe we verder kunnen. 
Het runnen van een bedrijf is een uitdaging en helemaal als je ook nog eens getrouwd bent. De unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt zijn niet zo eenvoudig. Soms is het dan ook fijn om een derde stem te hebben om beslissingen te verifiëren. Die derde stem, in de vorm van een klankbord, zorgt ervoor dat we zuiverder kunnen opereren. We kunnen onze beslissingen toetsen aan een onafhankelijke stem. Ondanks dat we zelf spiritueel werk doen missen wij ook wel eens wat. Door de channelings worden we gewezen op onze eigen hiaten en krijgen we ook inzicht in onze reikwijdte. Naast dat dit ons bedrijfsmatig helpt om zeer succesvol te zijn hebben we hier ook privé veel profijt van. 
Wij kunnen het ieder bedrijf aanraden om periodiek een bedrijfscoaching te doen. Op dit manier ben je echt bewust aan het ondernemen.
Agnetha en Martijn
Blue Kachina - Opleidingscentrum en praktijk voor sjamanisme
https://www.bluekachina.nl

 

 

Ben je geinteresseerd? Neem dan via onderstaand formulier contact met me op.

Fields marked with * are required