energetische-huisreiniging-henk-jansen

 Wat emotionele verstoringen in je woning met je lichaam kunnen doen.  

Laatst werd ik gebeld door een oude vriend uit Sittard. We zijn in den beginne min of meer samen opgegroeid waarna we beiden een andere richting hebben genomen. Het begin van onze geschiedenis lijkt wel op elkaar en toch was de uitwerking totaal een andere.

Door mijn jeugdervaringen (te lezen in mijn boek Onderweg naar Meesterschap) besef ik nu steeds meer dat mijn jeugdervaringen er voor gezorgd hebben dat ik mijn “voelen” had afgesloten, ik had me teruggetrokken, uit contact gegaan om niet meer gekwetst te worden.

Mijn vriend heeft het tegenovergesteld gedaan, hij is met vergelijkbare ervaringen zeer naar buiten getreden. Hij is in Limburg blijven wonen en heeft een groot sociaal en actief netwerk opgebouwd. Hij is nog steeds een gezien persoon. In zijn beroepsmatige leven heeft hij meerdere stressvolle banen gehad. Nu is hij gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson en loopt tegen zijn beperkingen aan.

Door de Parkinson moest hij het rustig aan doen en had hij vooral ’s ochtend veel last van spierverkrampingen.

Een paar weken terug is hij met een camper naar Frankrijk op vakantie geweest. Thuisgekomen voelde hij meteen weer de verkramping, op dat moment besefte hij dat hij daar tijdens de campervakantie totaal geen last van had gehad. 

Dit heeft hem aan het denken gezet en hij belde mij om zijn huis te reinigen. Bijzonder om op te merken dat wij vrijwel nooit hebben gesproken over mijn werk als energiewerker en het energetische reinigen van o.a. woningen. 

Zoals ik gewend ben heeft hij via de website eerst een vragenlijst ingevuld, aan de hand waarvan ik dan een energetische meting kan doen. Uit deze meting bleek dat de energie in huis emotioneel zwaar verstoord was met een extreem lage Bovis-waarde en een veel te hoge Yin-waarde.

De afspraak was na de meting snel gemaakt en ik kan je zeggen dat het een bijzondere ontmoeting was met iemand die je eigenlijk al heel lang kent en nu tot inzicht komt dat er meer is tussen hemel en aarde, meer dan alleen maar materiele zaken.

Na voldoende tijd genomen te hebben om een en ander uit te leggen zijn we aan de slag gegaan. Ik vroeg hem om eens op een willekeurige plek te gaan staan en te zeggen wat hij daar merkte. Hij deed zijn ogen dicht en zei vrijwel meteen dat hij een kleur zag. Iedereen was verbaasd. Vervolgens liet ik hem op een andere plek staan, in dit geval de keuken en vroeg weer wat hij voelde. Dit keer was meteen het antwoord; pikzwart. Weer was er verbazing niet het minst bij hem zelf. Na deze waarnemingen kon ik vaststellen dat de energie in de keuken - door welke reden dan ook - extreem verstoord was, een bovis-waarde van 0.

Zo zijn we eerst het hele huis doorgegaan om “te oefenen” met zijn waarnemen”. Iedere plek was weer een treffende kleur overeenkomstig met de energiewaarde die ik kon meten met mijn pendel. Bijzonder was ook de slaapkamer waarbij beide bed-helften hun eigen kleur hadden en zijn kant weer pikzwart was. Geen wonder dat hij vaak echte nachtmerries had!

Na deze waarnemingen zijn we echt aan de slag gegaan en hebben we in iedere kamer de energie uitgebalanceerd. Zeer bijzonder was het om te merken dat hij na iedere energetische behandeling van zowel hem als de ruimte de kleuren zag veranderen, het zwart verdween en het werd overal echt veel lichter.

Tijdens een pauze meldde hij opeens dat hij het gevoel had dat hij groter werd. Eerst verbazing bij mij maar vervolgens realiseerde ik mij dat het eigenlijk heel logisch was. Stress doet letterlijk de spieren verkrampen en het lichaam als het ware in elkaar krimpt in extreme vorm tot aan Parkinson toe. Het weg halen van stress kan niet anders beteken dat de spieren zich ontspannen en hij het gevoel kreeg groter te worden. 

Na bijna het hele huis “energetische opgeruimd” te hebben stonden we in de woonkamer en was ik met zijn partner bezig. Ik vroeg hem terloops of en wat hij merkte, nadat hij zich even geconcentreerd had was zijn antwoord dat hij voelde / zag dat de kamer groter werd. 

Zowel mijn vriend als zijn vrouw, die aanvankelijk erg sceptisch was, waren beiden diep onder de indruk.

Mijn conclusie: hij is als klein jongetje ook erg gevoelig geweest en heeft door te weinig aandacht vanwege drukke werkzaamheden van zijn ouders en een aantal jaren internaat een draai aan zijn leven geven waardoor hij niet hoefde te voelen. Altijd druk, altijd stress.

Nu heeft de ziekte van Parkinson en de energetische huisreiniging hem het bewustzijn gebracht dat hij eigenlijk heel gevoelig is en zonder het te weten, altijd met een speciale gave heeft rondgelopen. Hij was echt geraakt en gaat aan de slag met de oefening en de adviezen die ik hem gegeven heb. Met dit weten kan hij alsnog een mooie wending aan zijn leven geven.

Hoe is het met de energie van jouw woning? Wil je het weten, vraag dan via de button een gratis analyse aan.

button gratis analyse

 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.henk-janssen.nl