henk-janssen

Slaapproblemen, fysieke klachten en emotionele onbalans

Veel volwassenen en speciaal ook kinderen en baby’s slapen slecht.
Vaak krijg ik vragen die te maken hebben met kinderen en ook baby’s die slecht slapen. Belangrijk is om te beseffen dat vrijwel alle kinderen en baby’s een zekere mate van hoog gevoeligheid hebben en daardoor onbewust veel meer opnemen dan we in de gaten hebben. Het vervelende is dat ze niet kunnen praten en alleen met huilen duidelijk kunnen maken dat het niet goed gaat.

  • Als ze slecht slapen kunnen ze last hebben van diverse verstoorde energieën of frequenties in hun slaapkamer.
  • Er kan sprake zijn van verstorende wateraders, ley-lijnen, verstoorde krachtplaatsen, vortexen, en poorten. Deze verstoringen kunnen de oorzaak zijn van veel verschillende klachten, zowel fysiek als emotioneel, als bijv. depressiviteit.
  • Mocht je een kat hebben en die graag bij volwassenen of kinderen op bed gaat liggen dan kan dat erop duiden dat er een verstoorde (negatief geladen energie aanwezig is). Katten laden zich op aan negatieve straling en tegelijkertijd beschermen ze daarmee de bewoners.
  • Emotionele energie van vorige bewoners of andere heftige gebeurtenissen kunnen een rol spelen.Het kan zijn dat er iemand in huis of op die kamer een lang zwaar ziekbed heeft gehad en / of overleden is. Ook kan het zijn dat er op de plek waar de woning nu staat in vroeger tijden heftige gebeurtenissen als oorlogshandelingen hebben plaatsgevonden. 
  • Het kan zijn dat de energie van de plek waar nu de woning op staat in vroeger tijden gebruikt is voor negatieve rituelen.Zelfs kan het te maken hebben met heksenvervolging, ook een oude begraafplaats laat zijn sporen achter en wat te denken van hele nieuwbouwwijken die worden gebouwd op plekken waar heftige oorlogshandelingen hebben plaatsgevonden. Die hoeft overigens niet alleen van recente oorlogen geweest te zijn. Ook de energie van de strijd in de middeleeuwen, zo heb ik bij huisreinigingen ervaren wat de oorlogshandelingen van Napoleon in bijvoorbeeld Eersel en de strijd tegen de Spanjaarden in Breda en omgeving aan emotionele sporen in de energie achtergelaten hebben en waar de huidige bewoners nu nog last van hadden. Dat soort verstoringen zijn voor sommigen duidelijk voelbaar, anderen hebben niet in de gaten waar hun huidige problemen vandaan komen.
  • Mensen melden vaak dat ze als ze op vakantie zijn geweest nergens last van hebben. Thuisgekomen merken ze opeens het verschil en bellen ze voor een afspraak.
  • Een huis dat ernstig energetisch verstoord is, is dikwijls ook een chaos en het is niet mogelijk om het opgeruimd te krijgen. 

Wil je weten hoe het bij thuis is? vraag dan een gratis meting en rapportage aan.