henk-janssen

Boviswaarde in relatie tot Huisreiniging 

Boviswaarde is een maat waarmee energie kan worden gemeten. De bedenker was de franse wetenschapper Bovis die een tabel had gemaakt om de energie van levende wezens maar ook van ieder denkbaar voorwerp te duiden. De Bovis-schaal loopt oorspronkelijk van 0 tot 18.000. Er werd vanuit gegaan dat de ideale hoeveelheid Bovis voor een gezonde mens ca. 6500 was. Krachtplekken hadden een energiewaarde van rond de de 15.000 Bovis. Voor het meten van de energie wordt een pendel, biotensor of wichelroede gebruikt. Ik ga hier niet verder in op hoe je dat meten kunt doen.  Wat ik wel wil uitleggen is dat de tabel die destijds door Bovis gemaakt is niet meer een maximum heeft van 18.000.bovisschaalrond

Gaandeweg tijdens mijn werkzaamheden als Huizenreiniger ontdekte ik dat de energie na een huisreiniging steeds hoger werd. Steeds opnieuw moest ik het maximum van de tabel verhogen en voor mezelf een nieuwe tabel maken. Dat was best verwarrend maar via inmiddels weet ik dat dit de steeds hoger wordende Boviswaarden alles te maken heeft met het verhogen van de energie in het universum en dus ook hier op aarde. Hoe dat werkt leg ik uit in mijn video huisreiniging. Ik gebruik vaker de metafoor van het oude kodak fotorolletje met 12 of maximaal 36 opnames. Tegenwoordig kunnen er met gemak vele duizenden foto's op een computer of zelfs telefoon. Anders dan in het Vissentijdperk waar we gericht waren op materie, zijn we ons in het Aquariustijdperk leven we nu in het digitale tijdperk en feit dat alles uit energie bestaat. Zelfs de hardste rots. De wereld ziet er nu echt anders uit.
De veranderende energiewaardes zijn voor mij ook heel herkenbaar is de wereld om ons heen.

We ondergaan grote veranderingen. Ogenschijnlijke zekerheden verdwijnen, oude structuren en machtssystemen zoals bijv. godsdiensten boeten aan macht in. Chaos alom.

 Een overgroot van de mensen leeft nog in het Vissentijdperk. De energie van de woningen is ook nog vanuit het Vissentijdperk en daarvoor. De energie om ons heen wordt verhoogd en dus worden we min of meer gedwongen om hierin mee te gaan. Hogere energie maakt dat oude weggestopte emoties tevoorschijn komen. Veel mensen voelen zich ook niet gelukkig, worden geconfronteerd met klachten en ziekte. Het wordt echt tijd om op te ruimen. Wachten kan eigenlijk niet meer.

Een Huisreiniging XXL is als een grote voorjaarsschoonmaak voor de nieuwe tijd. 

Alleen een voorjaarsschoonmaak door alleen je huis op te ruimen heeft onvoldoende effect en lukt zelfs vaak niet omdat de energie in huis verstoord is met oude emotionele gebeurtenissen. 

Vraag een gratis meting aan voor je woning