henk-janssen

foto video Een energetische Huisreiniging van mij richt zich enerzijds op het opschonen van de energie in de woning of bedrijf, of praktijk. Achtergebleven emotionele herinneringen van voorgaande bewoners, gebruikers  en / of gebeurtenissen worden opgeschoond. Vaak worden achtergebleven emotionele blokkades verward met entiteiten.

De huisreiniging bestaat in feite uit twee delen. De huisreiniging zelf en de nazorg waarbij er aansluitend op afstand gewerkt kan worden aan de effecten van de huisreiniging. Ook kunnen er vragen en inzichten ontstaan waar ik je graag bij help.

Het is nooit toevallig dat je woont waar je woont. Je werd er als het ware ooit bewust of vaker nog onbewust naar toe getrokken / geleid om geconfronteerd te worden met de daar aanwezige / achtergebleven emotionele energieresten om deze samen met mij zowel in de woning als in in je zelf op te kunnen ruimen.

Hetgeen ik de laatste tijd steeds vaker tegenkom is dat er in of om een woning een verstoorde krachtplek aanwezig is. In oude tijden zou er nooit op een krachtplek gebouwd worden en er meer respect zijn voor de natuur. Onder invloed van de moderne zakelijkheid is daar lang geen ruimte voor geweest.

Krachtplekkenzijn van nature voorkomende chakra's van de aarde die slapend en niet onderhouden en dus vervuild zijn. Zij wachten erop om geactiveerd te worden. Een niet onderhouden of vervuilde krachtplek trekt donkere energie aan. Een geactiveerde en onderhouden krachtplek verspreid hogere frequenties en licht.

Je kunt overigens alleen maar last hebben van de energie in de woning als deze energieën / emotionele trauma's ook in je eigen energiesysteem aanwezig zijn. Ze wachten erop om opgeruimd te worden. Mogelijk voelde de energie in je woning wel oké, wel neutraal. Echter door de verhoging van het bewustzijn in zijn algemeenheid en de verhoging van de gevoeligheid kan het gebeuren dat het nu niet meer goed voelt. Vaak ook was je je überhaupt niet bewust van het feit waar je klachten vandaan kwamen.

Een belangrijk aspect tijdens een huisreiniging is dat oude zielendelen die je zelf als gevolg van traumatische ervaringen ergens achtergelaten hebt weer teruggehaald worden. Die achtergelaten zielendelen maken dat je niet compleet bent en niet ten volle kunt leven.