henk-janssen-huisreiniging

Henk Janssen schrijft over energetische huisreinigingen in oorlogsgebied.
Plaatsen waar in het verleden heftige gebeurtenissen zoals oorlogen hebben plaatsgevonden leveren voor HSP’ers op den duur gegarandeerd emotionele of fysieke gezondheidsproblemen op. 
Het kunnen recente oorlogen zijn maar ook kleinschaliger gebeurtenissen uit een verder verleden. 
HSP’ers in bijvoorbeeld de Schuytgraaf een wijk in Arnhem is gebouwd op oorlogsgebied van de tweede wereldoorlog. Ik heb bij spirituele huisreinigingen gemerkt dat mensen daar de soldaten nog door de kamer hebben zien lopen. Het was de energie van de oorlogshandelingen en de gedode soldaten.
Oudewater is een strategisch gelegen gebied waar veel strijd is gevoerd tussen diverse graafschappen. In Oudewater staan nog veel historische panden en in Oudewater staat de Heksenwaag als bewijs van de heksenvervolging in de 16 een 17e eeuw. Bij mijn huisreinigingen in Oudewater heb ik gemerkt dat deze gebeurtenissen terug te vinden zijn in het energetisch geheugen van de woningen waar ik huisreinigingen gedaan heb. De bewoners hadden er - vaak onbewust - last van. 
Een andere bijzondere ervaring met had ik in de buurt van Eersel waar ooit een kampement van Napoleon was. Onderzoek in de stadsarchieven leerde dat in deze omgeving veel strijd is gevoerd. De oorlogsenergie was duidelijk voelbaar in de woning en het hele perceel.
Bij een mooie energetische huisreiniging in Breda kreeg de bewoonster beelden van de soldaten die daar ooit door de stad marcheerden. 
Van oudsher is Breda een garnizoens- en vestingstad. 
Er waren prachtige landschappen in Engeland waar koeien graasden. Het ging mis met de energie van de grond toen de koeien de “gekke koeienziekte” kregen als gevolg van het feit dat ze slachtafval te eten kregen. Naderhand bleek dat de landschappen de trauma’s van de zieke en dode koeien hadden geabsorbeerd. De energie van de grond was zwaar aangetast. Eigenlijk hetzelfde als in oorlogsgebieden. 
Wil je weten hoe de energie in jouw woning is, vraag dan een gratis analyse en krijg binnen twee dagen een rapport.

button gratis analyse