energetische-huisreiniging-henk-jansen

De geschiedenis van de ANKH
 
De tweebenige Ankh, ook wel de Ankh van genezing genoemd, is een oud genezingssymbool. Dit symbool werd al gebruikt in Lemurië, Atlantis en Egypte. In Lemurië werd dit symbool energetisch gebruikt, het had nog geen fysieke vorm. Later, in Atlantis, kreeg het symbool de fysieke vorm.
 De Ankh was in eerste instantie een antenne voor de koningen en hogepriesters op aarde.
Na de val van Atlantis werd de kennis over het symbool en de piramide overgebracht naar Egypte. Toen de Piramide van Cheops werd gebouwd werd in de top een Ankh geplaatst. Deze stak met de lus en de armen boven de piramide uit en de benen bevonden zich in de piramide en diende als antenne. Deze antenne was nodig voor de communicatie van de koningen en hogepriesters met de kosmische dimensies. Op deze manier kon men vanuit de kosmische wereld wijsheid en inzichten krijgen. Men kon raad vragen, bijvoorbeeld wanneer er politieke problemen speelden. 
Wat is er gebeurd met de mens* in de periode vanaf de val van Atlantis.
 
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Ankh, de Atlantisring en andere Healing tools en hoe en door wie ze vol passie gemaakt worden?Ankh maken
JEPuurheid van Jan Willemsen biedt prachtige healing tools voor magie in het spirituele en dagelijkse leven: de Atlantisch-Lemurische Ankh, de Atlantisring, de Piramide, Merkabah en Lemniscaat. Je ontvangt er gratis een bewaarzakje bij, gemaakt door Eline. Alle instrumenten zijn van messing en met de hand vervaardigd door Jan Willemsen, soms met co-creatie van Lichttaal, altijd in de energie van de Volle Maan.
Naast deze magische instrumenten, maakt Jan houten lifestyle producten, zoals armbanden en tafels. Hij laadt armbanden op zodat ze helemaal afgestemd zijn op de energie van de drager.
Jan's Pure Zijn geeft elk product de liefde en aandacht die het verdient. Zodat jij wordt aangemoedigd om met support van deze tools Jouw Puurheid te leven.