henk-janssen

Maart 2019

Hoe ziet een Huisreiniging XXL eruit? Wat doe ik en wat merk je?

Als ik (bijna altijd op tijd) bij je ben beginnen we onder het genot van een kop koffie met de kennismaking. Uiteindelijk komt er toch een “vreemde” in je woning. Voor die kennismaking nemen we de tijd en wordt het ijs gebroken. Wat ik vrijwel altijd merk is dat het voor iedereen zo natuurlijk aanvoelt.

De volgende stap is dat ik laat zien hoe ik met mijn pendel en meetformulier de energiewaardes meet. In feite doe ik de meting – die ik al vooraf in de rapportage toegestuurd heb – ter plekke nog eens over. Ik neem voldoende tijd om alles uit te leggen, vragen te beantwoorden en toe te lichten.

Voor de aanvrager van de Huisreiniging heb ik vooraf thuis een Egyptische Olie gependeld die tijdens de daadwerkelijke Huisreiniging ondersteunend werkt.

Als er sprake is van een verstoorde krachtplek, iets wat ik de laatste tijd bijna altijd tegenkom, zoek ik met de pendel de omtrek van de krachtplek op. De krachtplek heeft vaak een doorsnee van zo'n 5 tot 8 meter. Dus niet zo maar een hoekje in de kamer of zo. Heel af en toe zijn er zelfs twee krachtplekken aanwezig.

Als ik de verstoorde krachtplek heb gelokaliseerd, dan laat ik de bewoner(s) het verschil in en buiten de krachtplek voelen. De mensen die een Huisreiniging laten uitvoeren zijn vrijwel zonder uitzondering zelf bewust of onbewust gevoelig en als ze bewust gaan voelen, dan voelen ze het verschil tussen de verstoorde krachtplek en er buiten.

Bij een Huisreiniging wordt zowel de woning als jij zelf “energetisch gereinigd”

De woning en dus ook de krachtplek reinig ik altijd via de bewoner(s), de woning staat altijd symbool voor jouw eigen huis, je lichaam.

Voordat we de krachtplek gaan reinigen mag de bewoner intuïtief een aantal kristallen uitzoeken voor gebruik tijdens de reiniging. 

De 12 kristallen die ik gebruik zijn opgeladen met de energie van de 12 scheppingsstralen (Elohim). Samen met de bewoner gaan we dan, op een door de bewoner intuïtief te bepalen plek in de krachtplek staan. Nadat ik me afgestemd heb laat ik dan de energie door ons heen stromen de krachtplek in. 

Vrijwel zonder uitzondering, zelfs de grootste scepticus, hebben de mensen die tot nu toe een huisreiniging hebben meegemaakt heel duidelijk de verandering van energie door hun lichaam voelen gaan. Dit laat zich dan zien en voelen doordat automatisch plaatsvindende bewegingen van het lichaam duidelijk merkbaar is. Het kan zijn dat het lichaam voor- en zijwaarts gaat bewegen, voorover of achterover buigt of een combinatie van alles. Veel beweging dus.

Als we aansluitend, als het lichaam stopt met bewegen en de krachtplek in ere hersteld is, de energiewaardes nog eens meten is meetbaar dat deze aanmerkelijk verbeterd zijn. We gaan op die manier, met af en toe een pauze, de hele woning door.

Als er geen krachtplek aanwezig is, dan is het effect van de Huisreiniging nog steeds heel erg groot en beginnen we op een willekeurige plek in huis en gaan we, zoals hierboven beschreven, de hele woning door en herstellen we de energie in feite door er steeds weer licht aan toe te voegen.

Als we de hele woning doorgegaan zijn dan doen we ter afronding op een centraal punt in de woning nog een “sessie” om alle ruimtes met elkaar te verbinden en een bescherming om de woning aan te brengen. Met name bij de laatste ronde op een centrale plek gaan de energiewaardes nog flink omhoog. Alle ruimtes met elkaar verbinden is veel meer dan de optelsom van de energie van de afzonderlijke ruimtes.

Nazorg
Aansluitend aan de Huisreiniging kan er ruim gebruik worden gemaakt van nazorg. Door regelmatig contact te hebben kan ik "op afstand" het proces begeleiden.

Bij een Huisreiniging via Skype doen we eigenlijk hetzelfde, maar dan aan de hand van foto’s van iedere kamer of ruimte.