henk-janssen

Onderstaand een verhaal van iemand die op zoek is naar een oplossing voor de problemen die zij in hun woning ervaren. Dit verhaal staat voor mij representatief voor veel mensen en woningen.
Wat na de gratis energiecheck bleek was dat er nogal wat emotionele verstoringen zaten. Deels veroorzaakt door een aanwezige krachtplek die “vervuild” en daardoor negativiteit aantrok. Een krachtplek werkt als een versterker. Is hij “vervuild” dan trekt hij negativiteit aan, is hij opgeschoond dan zend hij hoge frequenties uit tot ver in de omtrek.
Na de uitgebrachte gratis meting meteen een afspraak gemaakt en een dag later was ik ter plekke om de problemen via een Huisreiniging XXL op te lossen.

Zie de notitie krachtplekken

5 februari 2019
Beste Henk,

Mijn naam is A..., ik ben 34 jaar en sinds december 2016 in G.......
Verhuisd vanuit de stad naar de Achterhoek. Een super leuk huis op een prachtige locatie, gebouwd ergens in 1960. 
Ik wilde naar het platteland voor meer rust, energie, gevoel van vrijheid, aarden, de natuur etc, maar daarentegen zijn wij vaak moe, geïrriteerd op alles in / aan dit huis, we hebben het koud, slapen slecht. 

Nu kan dat zijn omdat een verhuizing altijd intens is, zeker van de stad naar dit gebied, maar mijn vriend en ik hebben ons op raardere plekken veel meer thuis gevoeld. 

Ergens heb ik een unheimisch gevoel bij deze locatie, en dat vind ik niet fair tegenover de plek, want het is hier wel prachtig en ik geloof in de potentie en de locatie. Alleen voelt het dus niet altijd goed en ik denk dat dit te maken heeft met de geschiedenis en zaken die hier nog niet zijn afgesloten. 

Het is een vrij groot en vrijstaand huis en ik heb bepaalde rare gevoelens mbt de vorige eigenaar (die wij vaak ontmoet hebben), maar goed, ik weet niet of ik daar per mail al teveel over in detail moet treden. Binnenkort ga ik zelf een cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling doen, ook met het idee dat ik zelf met entiteiten om kan gaan. Maar daarvoor lijkt het me goed om dit te doen door een expert.

Vandaag was ik bij een praktijk voor medium consulten en zij adviseerde me om jou uit te nodigen hier bij mij thuis. Vandaar deze mail. Hopelijk heb je op korte termijn tijd om hier langs te komen, Huissen ligt gelukkig niet zo ver weg. Want ik merk dat ik redelijk aan het eind van mijn latijn zit hier en heb zelf onlangs gezegd, we zetten er een bord 'te Koop' voor. Maar ik wil toch graag nog wat dingen proberen om het hier meer 'eigen' te maken waaronder een energetische huisreiniging voordat ik echt Funda erbij betrek. Hopelijk geeft me dit wat meer rust hier. Misschien is er wel helemaal niets aan de hand, maar dan hoor ik dat graag van jou en kan ik me daar ook bij neer leggen. 

Zelf denk ik dat hier nog wat in de lucht hangt waardoor het nog niet ons huis heeft kunnen worden. Ik zal mijn gegevens ook nog even via je site invullen voor de volledigheid.