henk-janssen

 Een boodschap van hoop

Spirituele boodschap, gechanneld op 2 januari 2017 door Kathrin Knispel
Vertaald door Judith Michels en Henk Janssen
 
Nog steeds ervaren de meeste mensen het spirituele als iets bijzonders, iets waarmee ze niet verbonden zijn, als iets abnormaals, als iets wat er niet logisch bij hoort.
 
Daarentegen is de kracht die “Ik Ben” in ieder mens iets vanzelfsprekends. Het is dus heel normaal. Deze boodschap bereikt je vanuit die sferen van waaruit alle impulsen voor groei en vervolmaking vandaan komen. De sferen van waaruit de motivatie komt om iets ten goede te willen veranderen, waar vandaan ook het verlangen naar heling en perfectie komt. Wat je ontvangt is de boodschap uit de Christuskracht, zij zegent je.
 
Het zijn niet enkel woorden die je bereiken, die je hoort en leest, die je verstandelijk bevatten kunt en waarover je je al dan niet een mening vormt. Het is veel meer mijn zegen / mijn energie die het werk doet.
Alles wat je in woorden meegedeeld wordt aan begrippen, is iets waarover je niet zou moeten nadenken, waarover je je geen mening zou moeten vormen. Want op het moment van waarneming, door het horen en lezen gebeurd het onmiddellijk; ik open ruimten, ik orden energieën, er gebeurd iets. Op dit moment wordt op spiritueel gebied meteen al verhelderd, veranderd, ondersteunt, gefocust, kracht gegeven en geheeld. En met een dergelijke grondhouding, door te horen en te lezen, neem je de impulsen die vanuit het spirituele komen aan. Er gebeurd nu op dit moment meteen al iets. Voor diegenen die zich daarin onderdompelen, die bereid zijn zich te laten raken, er voor openstaan om het te laten gebeuren, kan datgene wat gebeurt ook intensief, blijvend en diepgaand plaatsvinden.

Read more ...