henk-janssen

Een prachtig boek voor op vakantie en als je niet kunt wachten dan begin je er gewoon nu al aan.

Via onze goede kennis en therapeute Dineke Rumpff kregen we een fantastisch boek aangereikt. 
Dineke Rumpff is gespecialiseerd in thema's rondom alleen geboren tweelingen en soms zelf drie- of meerlingen. Daar is sprake van als je (meestal) een aantal weken met een broertje of zusje samen in de baarmoeder gezeten hebt en de andere tweeling helft vroegtijdig terug naar de andere kant gaat.
Waar we met z'n allen heel lang niet bij stil gestaan hebben is dat er een ontzettend krachtige eenheids-band geweest is tussen deze zielen. Het vroegtijdig vertrek veroorzaakt “stiekem” en sluimerend grote emotionele trauma's die er vaak pas op veel latere leeftijd op heel veel verschillende manieren uit kunnen komen. Sommigen hebben een vermoeden, anderen totaal niet. Ook ouders weten er vaak niets van omdat het verlies niet altijd opvalt.
Zowel Antoinette als Henk hebben samen met Dineke aan onze eigen thema's gewerkt, zelfs onlangs nog. Ook hebben we zeer regelmatig mensen doorgestuurd waarvan we een vermoeden hadden dat het tweeling-thema bij hen een rol speelde.Het boek: Christina, tweeling als licht geboren.
Christine is een meisje van nu zestien en is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en is voortdurend verbonden met hogere lichtsferen. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Het is overigens helemaal niet zo dat we het boek meteen besteld hebben, we waren druk met verbouwen en hebben immers al zoveel andere boeken gelezen. Dit boek is anders en met name veel actueler! 
Nu we het boek aan het lezen zijn is het met verve een van de mooiste en ontroerendste boeken die we de afgelopen periode gelezen hebben. We wisten dat er ook een deel 2 zat aan te komen, dat hebben we niet afgewacht en daarom hebben we alvast de Duitstalige versie in Zwitserland besteld.

Het boek is geschreven vanuit het perspectief van de moeder van een jong meisje. Het is vooral heel actueel en geeft een beeld van de snelheid van waarmee vandaag de dag de wereld om ons heen op alle gebieden aan het veranderen is en niet meer aansluit bij wat de “nieuwe mens” in de nieuwe tijd nodig heeft.  (o.a. bedrijfsleven, macht, religie, wetenschap, financiën, medische wetenschap, onderwijs, kwantumfysica etc. etc.). 

Waarom wij dit boek zo mooi vinden? 
Omdat het gaat over het transformatieproces waar de aarde en de hele mensheid middenin zit. Het sluit volledig aan bij onze eigen ervaringen in het gezin en ook in het werk en wat we doorkrijgen in onze channelingen. Alleen dan direct doorgegeven door een kind, dat een extreem moeilijke start had en hier met een heel hoog bewustzijn op aarde is gekomen. Mocht je denken dat er alleen maar ellende op aarde is, dit boek bewijst het tegendeel. Er zijn veel van dit soort kinderen al op aarde. Zij zijn degenen die de aarde en de mensheid helpen transformeren.

Samenvatting
Christina is een meisje van zestien uit het Zwitserse Toggenburg. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie van jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Van jongs af aan geeft ze blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld en verbaast ze met haar sterke ethiek, wijsheid en innerlijke rust, die een nieuwe dimensie van mens-zijn doen vermoeden.


Moeiteloos gaat Christina op een heel natuurlijke manier om met diverse paranormale gaven zoals multidimensionale waarneming, helderziendheid, telepathie en telekinese, en heeft ze het vermogen om aura's te zien, contact met het hiernamaals te leggen en te communiceren met dieren en planten. Al vanaf de geboorte staat ze in een bewuste verbinding met hogere dimensies en beschavingen van het licht.
Als voorbode van een nieuwe fase in de evolutie van de mens is Christina samen met haar tweelingzus Elena op Aarde geïncarneerd om licht en vrede te verspreiden. Ze zegt: "Het licht is al overal op de wereld. Er is alleen nog iemand nodig die op de aanknop drukt.'
In dit eerste boek wordt het verhaal van Christina verteld vanuit het perspectief van haar moeder, Bernadette. Ze beschrijft Christina's bijzondere geboorte, kindertijd en jeugd tot zestien jaar. Het zijn jaren die in het teken staan van wennen aan het leven in de driedimensionale wereld, geschoold worden en beproevingen ondergaan om zich op haar levenstaak voor te bereiden, die Christina samenvat in de drie kernbegrippen vrijheid, waarheid en liefde.
"Ik ben hier om de mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een verruimd bewustzijn. Met een bredere horizon kunnen de mensen zelf inzien wat er vandaag de dag niet goed gaat op deze planeet. Ze kunnen dan voor elk facet van het leven nieuwe oplossingen en perspectieven ontwikkelen die succesvol en duurzaam zijn. Echter, mensen hebben een vrije wil. Het hangt enkel af van de keuzes die ze maken.'
– Christina

Christina, tweeling als licht geboren.
ISBN: 978-94-6015-185-9
Boek bestellen bij Bol.com