energetische-huisreiniging-henk-jansen

Antoinette heeft op 17 augustus 2022 een channeling gedaan bij de immense en prachtige krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Veel informatie over deze krachtplek en o.a. over aardstralen en nog veel meer. Geluisopname, de moeite van het luisteren waard.e moeite van het luisteren waard.

Antoinette Dettingmeijer

Externsteine klein met vortex

 Boven: foto van de Externsteine met vortex

Hieronder de uitgeschreven tekst van de channeling

Tussen 15 en 18 augustus waren Antoinette en Henk voor de 2e keer bij de krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Het was weer bijzonder om na drie jaar hier weer terug te zijn. 

ant channelt

<<<< Antoinette channelt deze boodschap vanuit de "Hoeders van de aarde"

In diepe liefde, heten we jullie welkom. 

Vol kracht, vol levensenergie is deze plek.
Als spiralen van energie die uit de grond omhoog komen. Waar twee, minstens twee, maar als je ook kleinere leylijnen van de aarde erbij rekent zijn er veel meer aderen van de aarde, meridianen van de aarde die hier op deze plek samenkomen. En op die wijze ontstaat er een draaikolk van energie die je kunt vergelijken met een vortex, als een chakra in de mens. Zeer zeker een energievortex in de aarde.

 
Twee  grote leylijnen komen hier samen. Uiteindelijk zijn het meerdere die op dit punt elkaar kruisen of die vanuit hier ontstaan. Daar waar deze prachtige planeet Gaia , waar zij nog aan het ontwikkelen was, meer in een beginstadium van haar ontstaan, waar ze zich bewust werd van haar eigen immense kracht, haar eigen immense potentieel en als het ware van binnenuit naar buiten toe een beweging ging maken -zoals soms ook vulkanen ontstaan, waar Gaia ook van binnenuit naar buiten toe een immense opbouw van energie naar buiten laat stromen, haar kracht laat vrijkomen -  zo is dit zo’n punt. Echter niet vulkanisch, maar puur ontstaan vanuit de kracht van Gaia en kosmos die hier samen komen. Waar een kracht uitbraak van binnenuit, uitreikend naar de grote centrale zon, het middelpunt van het universum, uitreikend naar haar planeten, zusters, om de verbinding tussen andere planeten en deze te bekrachtigen. 

extern vanaf zijkant kopie

<< de Externsteine vanaf de zijkant

En zo is deze plek, zoals meerdere plekken op jullie wereld een vortex. Een immense bundeling van energie, waarin niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar is dat jullie daadwerkelijk op een levend wezen wonen. Voor jullie zo vanzelfsprekend, maar er zijn zo velen, nog zovele mensen die zich hier totaal niet van bewust zijn. Die weliswaar zien dat er beweging is in de aarde, maar de levenskracht en het eigen bewustzijn van Gaia volledig negeren. 

Read more ...

Op 6 september heeft Antoinette in het kader van de opening van een nieuw opleidingsjaar van sjamanistisch opleidingscentrum Blue Kachina een channeling verzorgt voor alle cursisten.
Hebben we een klimaatcrisis of is er iets anders aan de hand?
De informatie is afkomstig van de "Hoeders van de Aarde" en heel actueel voor de tijd van NU. 

hoeders van de aarde

  

  

 
De geschiedenis van de ANKH
 
De tweebenige Ankh, ook wel de Ankh van genezing genoemd, is een oud genezingssymbool. Dit symbool werd al gebruikt in Lemurië, Atlantis en Egypte. In Lemurië werd dit symbool energetisch gebruikt, het had nog geen fysieke vorm. Later, in Atlantis, kreeg het symbool de fysieke vorm.
 De Ankh was in eerste instantie een antenne voor de koningen en hogepriesters op aarde.
Na de val van Atlantis werd de kennis over het symbool en de piramide overgebracht naar Egypte. Toen de Piramide van Cheops werd gebouwd werd in de top een Ankh geplaatst. Deze stak met de lus en de armen boven de piramide uit en de benen bevonden zich in de piramide en diende als antenne. Deze antenne was nodig voor de communicatie van de koningen en hogepriesters met de kosmische dimensies. Op deze manier kon men vanuit de kosmische wereld wijsheid en inzichten krijgen. Men kon raad vragen, bijvoorbeeld wanneer er politieke problemen speelden. 
Wat is er gebeurd met de mens* in de periode vanaf de val van Atlantis.
 
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Ankh, de Atlantisring en andere Healing tools en hoe en door wie ze vol passie gemaakt worden?Ankh maken
JEPuurheid van Jan Willemsen biedt prachtige healing tools voor magie in het spirituele en dagelijkse leven: de Atlantisch-Lemurische Ankh, de Atlantisring, de Piramide, Merkabah en Lemniscaat. Je ontvangt er gratis een bewaarzakje bij, gemaakt door Eline. Alle instrumenten zijn van messing en met de hand vervaardigd door Jan Willemsen, soms met co-creatie van Lichttaal, altijd in de energie van de Volle Maan.
Naast deze magische instrumenten, maakt Jan houten lifestyle producten, zoals armbanden en tafels. Hij laadt armbanden op zodat ze helemaal afgestemd zijn op de energie van de drager.
Jan's Pure Zijn geeft elk product de liefde en aandacht die het verdient. Zodat jij wordt aangemoedigd om met support van deze tools Jouw Puurheid te leven.
 
 

 

Deze onderstaande informatie is op basis van vragen die ik had. Antoinette Dettingmeijer heeft op 12 mei samen met mij gezeten om de informatie te ontvangen vanuit hogere bewustzijnsvelden.
 
We hebben de channel-sessie gedaan omdat ik een aantal vragen had, o.a. over de veranderende hoeveelheid en de aard van aardstralen in woningen. Verder was ik ook heel benieuwd naar informatie over “Atlantis” en de betekenis daarvan voor onze tijd.
 
De gechannelde informatie:
De aardstralen waarover je spreekt zijn een direct gevolg van de verstoring vanuit de aarde die naar de oppervlakte komt. De aarde die haar schil aan het afwerpen is omdat ze los wil breken uit de dimensie waarin ze zich bevindt en dan bedoelen we niet dat ze op een dag openbreekt en dat jullie massaal naar een 5edimensie verhuizen. En tegelijkertijd op en ander vlak wel. Maar niet naar die dimensie waar jullie met elkaar zo naar toe willen. De 5e dimensie als het grote koninkrijk, het grote beloofde land, "daar is alles goed". Want dat is dat stukje waar we eerder al over spraken, de vlucht van vele lichtwerkers om zich te richten op een gebied wat zo groots en mooi klinkt, vol eenheid licht en liefde. Maar niet meer verbonden is aan een fysieke planeet. Er wordt dan een aspect overgeslagen, namelijk de diepe angsten, pijn, woede, verdriet die er nog in jullie eigen systeem aanwezig. Die er in oude onopgeloste emoties zijn blijven hangen, waar nog steeds een heel leger (van de broeders van het duister) zich aan kan voeden. 

Read more ...

 

Wat is de geschiedenis van de grond waarop je woning gebouwd is?
Onlangs kreeg ik van een jong gezin een aanvraag voor een energetische huisreiniging. Naar aanleiding van de gratis analyse  had ik een eerste oriënterend telefoontje met de aanvraagster waarin ik vroeg wat de aanleiding was voor een huisreiniging. Ze bleek ziek thuis te zitten en had een slecht gevoel bij de woning en zat het liefst op zolder. 
 
Na wat doorvragen bleek dat ze destijds met haar partner en een kleine van 2 jaar bewust in een nieuwbouw woning zijn gaan wonen. Dat was voor haar geruststellend omdat er dan geen geschiedenis van vorige bewoners in het huis zou zitten. Vragend naar haar beroepsmatige werkzaamheden bleek dat ze verpleegkundige was en dat het huis gebouwd is op een voormalig ziekenhuisterrein.
Ik vertelde haar over mijn eerdere ervaringen met huizen die op “verkeerde” plekken zijn gebouwd. Zo ook op een voormalig ziekenhuis terrein in Twente. De bewoonster had regelmatig dromen over operaties. 
Toen was voor mij duidelijk wat de oorzaak was van de klachten bij dit gezin.

Read more ...

Henk Janssen schrijft over energetische huisreinigingen in oorlogsgebied.
Plaatsen waar in het verleden heftige gebeurtenissen zoals oorlogen hebben plaatsgevonden leveren voor HSP’ers op den duur gegarandeerd emotionele of fysieke gezondheidsproblemen op. 
Het kunnen recente oorlogen zijn maar ook kleinschaliger gebeurtenissen uit een verder verleden. 
HSP’ers in bijvoorbeeld de Schuytgraaf een wijk in Arnhem is gebouwd op oorlogsgebied van de tweede wereldoorlog. Ik heb bij spirituele huisreinigingen gemerkt dat mensen daar de soldaten nog door de kamer hebben zien lopen. Het was de energie van de oorlogshandelingen en de gedode soldaten.
Oudewater is een strategisch gelegen gebied waar veel strijd is gevoerd tussen diverse graafschappen. In Oudewater staan nog veel historische panden en in Oudewater staat de Heksenwaag als bewijs van de heksenvervolging in de 16 een 17e eeuw. Bij mijn huisreinigingen in Oudewater heb ik gemerkt dat deze gebeurtenissen terug te vinden zijn in het energetisch geheugen van de woningen waar ik huisreinigingen gedaan heb. De bewoners hadden er - vaak onbewust - last van. 
Een andere bijzondere ervaring met had ik in de buurt van Eersel waar ooit een kampement van Napoleon was. Onderzoek in de stadsarchieven leerde dat in deze omgeving veel strijd is gevoerd. De oorlogsenergie was duidelijk voelbaar in de woning en het hele perceel.
Bij een mooie energetische huisreiniging in Breda kreeg de bewoonster beelden van de soldaten die daar ooit door de stad marcheerden. 
Van oudsher is Breda een garnizoens- en vestingstad. 
Er waren prachtige landschappen in Engeland waar koeien graasden. Het ging mis met de energie van de grond toen de koeien de “gekke koeienziekte” kregen als gevolg van het feit dat ze slachtafval te eten kregen. Naderhand bleek dat de landschappen de trauma’s van de zieke en dode koeien hadden geabsorbeerd. De energie van de grond was zwaar aangetast. Eigenlijk hetzelfde als in oorlogsgebieden. 
Wil je weten hoe de energie in jouw woning is, vraag dan een gratis analyse en krijg binnen twee dagen een rapport.

button gratis analyse

 

Henk Janssen

Energetische Huisreinigingen
 
Oktober 2022
De huidige crisis verklaard in Jip en Janneke taal. 

Dit document heeft geen wetenschappelijke basis, geloof niets, het zijn mijn eigen inzichten die ik wil delen.
Deze crisis gaat helemaal niet over de Corona-crisis, het gaat over héél véél meer!
Wat ons als mensheid nu treft is volgens mij een Kosmisch energetische schokgolf, een Shock Wave. Het komt als het ware letterlijk uit de lucht vallen. Ze zeggen wel eens dat alles in de sterren staat. Dit was dus te voorzien en zat eraan te komen, echter niet precies het hoe wat en wanneer. 

alles is energie klein

 
Mijn stelling is dat toeval niet bestaat, ik geloof meer in hoe ze het in België verwoorden: “het valt je toe”.  
 
Alles heeft een betekenis, maar kom daar maar eens achter. Ik zeg wel eens dat het leven net als een Escaperoom is, je begint aan een enorme zoektocht met steeds weer een stukje van de oplossing.
Geen enkele ziel is toevallig hier op aarde, alle zielen hebben er voor gekozen om in, welke rol dan ook, in deze bijzondere tijd hun bijdrage te leveren.
 
 
  
Het Vissentijdperk
We hebben gedurende duizenden jaren als zielen de aarde bewoond vanuit de energie van het Vissentijdperk, wij zijn daar als het ware door gevormd. Het is de energie waarbij vooral het derde chakra geactiveerd is. Het derde chakra gaat o.a. over het mannelijke masculiene aspect: individualiteit, ego, afgescheidenheid, ratio, hoofd, wetenschap, macht, etc. en is daarbij leidend, het meest bepalend en belangrijkste.
De mannelijke (masculiene) eigenschappen:
- Competitie
- Het materiele aspect, spullen verzamelen
- Expansie
- Eigenbelang staat voorop
- Gericht op de buitenwereld
 
Ooit was het anders. Zo was bijvoorbeeld de Olympische gedachte van de Grieken dat meedoen belangrijker is dan winnen. Waar staan we nu? De Romeinen hebben de Grieken letterlijk verslagen en sindsdien hadden de keizers hadden als motto: geef ze brood en spelen, dan blijft het volk rustig.
 
In het Vissentijdperk zijn die waardes van de Romeinen en het vissentijdperk verworden tot extremen.
Niet meedoen, maar winnen van de ander heeft extreme proporties aangenomen in alle delen van de maatschappij en dus ook goed zichtbaar bij vrijwel iedere vorm van topsport. 
- Voetbal met zijn extreme uitwassen in zowel verdiensten als sportiviteit. Er zijn trainers die uitriepen dat voetbal oorlog is. En dat was het ook. 
- Auto en motorsport zoals Formule 1 en Le Mans met geweldige budgetten en dito verdiensten en vooral onderlinge competitie. Wij zijn beter! 
- Tennis, Darten,…
- Olympische spelen waar de competitie ook sterk aanwezig is
- Wielrennen en noem maar op, vul maar in. De lijst is eindeloos aan te vullen als je erover nadenkt.
 
Ieder dierenriemteken duurt ca. 2400 jaar, alle tekens samen ongeveer 26.000 jaar en volgens mij zitten we nu zelfs aan het einde van deze grote cyclus. Het is geen tijd van verandering maar een verandering van tijdperk!
Deze overgangen zijn een kosmisch en universeel krachtenspel waarvan wij uit onze moderne geschiedenis en uitsluitend gericht op materie, geen beeld en geen ervaring hebben. 

Read more ...

De invloed op de gezondheid van aardstralen en wateraders in je woning of paardenstal. 

Overal in het landschap lopen diverse van nature aanwezige energielijnen die de wereld letterlijk als een raster omvatten. 

Er zijn wateraders, aardstralen, leylijnen, kruisingen van aardstralen, krachtplekken, vortexen en nog veel meer.

Vroeger, veel mensen waren nog meer met de natuur verbonden en wisten waar je moest bouwen en waar niet. Pendelen en wichelroedelopen waren “normale” activiteiten. Vooral boeren gebruikten pendel en wichelroede om te bepalen waar gebouwd kon worden en om waterputten te vinden.

Later is deze kennis voor een groot deel verloren gegaan en werd men minder kieskeurig en bouwde men zonder enige kennis van de energie van de plek. Regelmatig kom ik in woningen en paarden- en koeienstallen waar een of meerdere aardstralen of wateraders in de grond zitten. Leven op aardstralen en wateraders is ziekmakend. Ons lichaam en ook dat van dieren kan daar niet tegen. Allerlei processen in het lichaam worden verstoord. 

Vortexen zijn onzichtbare energiewervelingen die kunnen ontstaan op de kruising van bijvoorbeeld aardstralen. Het zijn ook verbindingen tussen diverse bewustzijnslagen waar langs astrale wezens voor onrust in huis kunnen zorgen.

Krachtplekken zijn van nature aanwezige plekken in het landschap met een zeer krachtige energie. Je kunt over het algemeen niet lang met deze energie in contact zijn.

Oude culturen wisten precies waar ze op krachtplekken of langs Leylijnen hun heiligdommen moesten maken. Kerken zijn vaak op die plekken gebouwd, zelfs vaak op plekken waar eerst “heidense” heiligdommen waren. Er werd soms gewoon over heen gebouwd.

Ook in de natuur komen veel krachtplekken voor vooral op plekken waar veel kristallen in de grond of het gesteente zitten. 

Krachtplekken werken verticaal en zijn communicatielijnen tussen kosmos en aarde.

Wil je weten hoe de energie in jouw woning is? vraag dan en gratis analyse aan.

button gratis analyse

 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.henk-janssen.nl

 

 Wat emotionele verstoringen in je woning met je lichaam kunnen doen.  

Laatst werd ik gebeld door een oude vriend uit Sittard. We zijn in den beginne min of meer samen opgegroeid waarna we beiden een andere richting hebben genomen. Het begin van onze geschiedenis lijkt wel op elkaar en toch was de uitwerking totaal een andere.

Door mijn jeugdervaringen (te lezen in mijn boek Onderweg naar Meesterschap) besef ik nu steeds meer dat mijn jeugdervaringen er voor gezorgd hebben dat ik mijn “voelen” had afgesloten, ik had me teruggetrokken, uit contact gegaan om niet meer gekwetst te worden.

Mijn vriend heeft het tegenovergesteld gedaan, hij is met vergelijkbare ervaringen zeer naar buiten getreden. Hij is in Limburg blijven wonen en heeft een groot sociaal en actief netwerk opgebouwd. Hij is nog steeds een gezien persoon. In zijn beroepsmatige leven heeft hij meerdere stressvolle banen gehad. Nu is hij gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson en loopt tegen zijn beperkingen aan.

Door de Parkinson moest hij het rustig aan doen en had hij vooral ’s ochtend veel last van spierverkrampingen.

Een paar weken terug is hij met een camper naar Frankrijk op vakantie geweest. Thuisgekomen voelde hij meteen weer de verkramping, op dat moment besefte hij dat hij daar tijdens de campervakantie totaal geen last van had gehad. 

Read more ...