energetische-huisreiniging-henk-jansen

In deze video deel 1 zie je hoe deze bijzondere Ankh gemaakt wordt

Dit is deel 2 van de video ankh-maken


Ankh healing vierkantOnderstaand een aantal klantervaringen van mensen die een ankh-healing hebben gehad. 
Belangrijk is om te melden dat een ank-healing voor iedereen anders uitwerkt. dit afhanelijk van de gevoeligheid van ieder individu.

 
Ervaring Anja Pahlke
.
Het Ankh symbool is al eens eerder op mijn pad gekomen, maar ik kon het toen niet plaatsen. Na de Ankh-healing van Henk werd dit wel anders. Wat een krachtige energie! Zelfs toen de sessie klaar was, heb ik zeker nog 45 minuten gelegen. Ik voelde alle spanning uit mijn lichaam verdwijnen. Letterlijk elk gewricht heb ik gevoeld. Heel bijzonder!
 De Ankh is heel speciaal en het lijkt mij geweldig om er zelf ook een te hebben.
 
 
Ervaring van Katja Temming
Op de speciaal georganiseerde Anck-dag op 9 april 2022 bij Happy Spirit in Huissen, die zeer interessant was, heb ik van Henk een Ankh-healing mogen ontvangen. Dit was een mooie en bijzondere ervaring, waarbij ik tintelende energie mijn vingers voelde binnenstromen. Deze energie komt  hopelijk niet alleen mezelf, maar ook mijn stoelmassage klanten ten goede. Nogmaals bedankt, Henk!
Hartelijke groet, 
Katja Temming 
 
Ervaring van Sylvia op de Ankh-en dag bij Happy Spirit in Huissen
Op zaterdag 9 april stap ik zonder verwachtingen een hele mooie heldere en open winkel binnen met een mooie en fijne energie Happy Spirit (Huissen) genaamd. 
Iets in mij ‘moest” hier naar toe nadat ik het bericht van Henk op fb had gelezen.
Ik wist wel iets over de Ankh, maar wilde er meer van weten, en ook voelen.
Henk was intussen al healings aan het geven met de Ankh, maar ik werd getrokken naar een tafel waar er diverse vormen en maten lagen van De Ankh om aangeraakt te worden, te voelen en evt mee mochten met een mooie ziel. Ik kreeg het advies om de kernwoorden die op een kaart vermeld stonden eens te lezen en gelijkertijd voelen of het met mij resoneerde.
Ik twijfelde geen seconde en nam er een in mijn handen en mijn hele lichaam begon te reageren. Met deze mooie Ankh ben ik naar Henk gegaan zoiets in de trant van “deze is van mij” om daarna een healing te krijgen van Henk met de Ankh. Ik ging er blanco in omdat ik deze wijze van healing nog niet eerder heb mogen ervaren.
Wat ik bij de healing  voelde was een explosie van energie (Vuurkracht) in het 2de chakra (het bekkengebied, creatie).
Ik werd er emotioneel van en tegelijkertijd erg dankbaar. Terwijl ik dit stukje schrijf voel ik dat mijn onderrug/bekkengebied veel emoties heeft vastgehouden. Ook dat doorvoelen is ook al genezing en daar ga ik voor. Elke stap is er een. 
Hartelijk dank Henk dat je mij dit hebt laten ervaren!
Liefdevolle groet Sylvia
 
Ervaring van Monique
IK kreeg van Henk een Ank-healing als verjaardscadeau.
Deze Ankh-healing kwam precies op tijd! 
Ik had een flinke quarantaine achter de rug en daar was Henk met zijn Krachtige Ankh-healing.
Wat een prachige tool is dit zeg ?? 
Krachtig komt deze energie binnen en schoont heel je innerlijke lijf op?
Ik voelde het tot in mijn longen en in de kleinste cel stromen. 
Dankbaar Henk voor de mooie methode om je lichaam op te laten schonen!! 
Je bent een kanjer ❤️ Net zoals de Huisreiniging wat ook een enorme boost is voor het opschonen van je lichaam en huis. 
Sindsdien is alles veel vrediger en zachter in huis! 
En het lijkt wel alles wat je wilt en wenst in het leven makkelijker haalbaar is. 
Ik raad het ook een ieder mens aan om dit te gaan doen.  
Vanuit de diepe dankbaarheid, dank je wel Henk ?? 
Liefs en een warme groet, 
Monique Bernardus 
 
De ervaring van Nicole
Lieve Henk,
Het was een mooie ervaring in diepe stilte. Ik voelde tijdens de healing mijn centrale energiekanaal zoveel ruimer worden. Er stroomde krachtige, liefdevolle energie, voelbaar in sterke golven door me heen, beide kanten op, en van binnen naar buiten. Er kwam een moment van totale overgave en ontspanning waarbij een zeer negatieve kracht losliet uit mij. Dit had ik pas na de healing door. Een stem die mij steeds onderuit haalde met negatieve uitspraken over mij. Ik had alle redenen al onderzocht de laatste maanden, waarop dit ooit heeft kunnen aanhaken aan mij. En dat was veel werk, want er waren veel opties en haakjes. En ik wist het niet meer. En nu, spontaan, met de healing is het losgeraakt. Nu kan ik de diepere schaduwen, o.a. een daderrol in de Atlantistijd, makkelijker erkennen zonder oordeel. Nu kan ik deze verder gaan helen en mijn missers van toen herstellen in het DNA van mijn stamcellen. Die dan de herstelde en dus oorspronkelijke codes weer in alle andere vernieuwende lichaamscellen kopieert. En uiteraard is dit herstel dan beschikbaar ook voor allen, (het gebundelde werk van medezielen die ook dit soort herstelwerkzaamheden doen, op elk hun eigen stukje).
Maar eerst mag ik het wantrouwen in mijn gevoel en intuïtie en de onzuivere intenties die ik lijk te hebben helen, anders gaat de rest niet hè. Voor dit stuk, en later ook het andere nog nodige herstel in het DNA van de stamcellen, kan ik kleur inzetten. Tijdens de Ank-healing zag ik een felroze kleur die later wat meer richting paars ging, en vanmorgen kwamen er tijdens het reinigen van mijn veld nog meer kleuren voor mijn gesloten ogen. Samen met de harpklanken kan ik dat inzetten. Deze laatste helpt ook bij mijn focus. Echt geen idee hoe ik dit allemaal kan gaan doen. Het dus maar even durven 'niet te weten' en mijn innerlijke leiding laten sturen.
Telkens weer gebeurt alles op de juiste timing, zo ook het moment van deze healing. Hopelijk helpt dit inzicht mij ook om mijn vertrouwen in mijn gevoel en intenties te herstellen.
Dankjewel voor dit kado. ?☀️ (Nicole had een ankh-healing gewonnen bij een verloting).
Liefs Nicole
 
Groetjes Angel
Ik doe na de huisreiniging nog steeds de oefening met de dubbele piramide en het verschil " voor en na ". De reiniging werkt inderdaad nog lang na. 
Ik merk ook dat ik baat heb gehad met de Ankh healing. Eerst niet zo uitgesproken maar nu enkele weken later komen er steeds meer inzichten naar boven... in de zin van obstakels die ik lang met me mee heb gedragen maar die ik nu eindelijk weet te herkennen en er de juiste aanpak voor weet te vinden. 
Bedankt 
 
Annemarie
Op een fijne, laagdrempelige manier ons huis laten reinigen. Bizar het huis waar je iedere dag in leeft, wat voor “ ballast “ er kan hangen, en wat er in iedere ruimte weer andere energie aanwezig is, wat je kan beperken. Wat een groot verschil na de reiniging !! Wat je ook ervaart in jezelf ! Alles is letterlijk en figuurlijk lichter. Daarbij een verkregen Ank-healing, wat mij terug bracht naar een vorig leven en wat ik in het nu nog los mocht laten .
Ik raad het iedereen aan, om dit cadeau jezelf te gunnen! Het brengt je enorm veel !
 
Anny Verrmeulen
Afgelopen donderdag ontving ik, als winnaar, van Henk een gratis Ankh-healing. Ik voelde hoe er krachtige energie door mijn hele lijf ging. Op een gegeven moment trilde mijn hele lichaam en zelfs zo dat mijn tanden klapperden.
Daarna was het alsof er een heel zwaar iets vanuit mijn midden helemaal naar beneden werd gedrukt. Op het einde kwam er een gevoel over mij heen dat verder ging dan volledige ontspanning. Het juiste woord kan ik er niet voor vinden. Ik merk dat ik nu veel meer bezig ben dingen te doen voor mijzelf, degene die ik meestal oversloeg. Liefdevoller ben voor mijzelf.
Lieve Henk super bedankt voor dit mooie onverwachte kado
 
Kantervaring van Nicole bij de ankh-healing
Lieve Henk, 
Het was een mooie ervaring in diepe stilte. Ik voelde tijdens de healing mijn centrale energiekanaal zoveel ruimer worden. Er stroomde krachtige, liefdevolle energie, voelbaar in sterke golven door me heen, beide kanten op, en van binnen naar buiten. Er kwam een moment van totale overgave en ontspanning waarbij een zeer negatieve kracht losliet uit mij. Dit had ik pas na de healing door. Een stem die mij steeds onderuit haalde met negatieve uitspraken over mij. Ik had alle redenen al onderzocht de laatste maanden, waarop dit ooit heeft kunnen aanhaken aan mij. En dat was veel werk, want er waren veel opties en haakjes. En ik wist het niet meer. En nu, spontaan, met de healing is het losgeraakt. Nu kan ik de diepere schaduwen, o.a. een daderrol in de atlantistijd, makkelijker erkennen zonder oordeel. Nu kan ik deze verder gaan helen en mijn missers van toen herstellen in het dna van mijn stamcellen. Die dan de herstelde en dus oorspronkelijke codes weer in alle andere vernieuwende lichaamscellen kopieert. En uiteraart is dit herstel dan beschikbaar ook voor allen, (het gebundelde werk van medezielen die ook dit soort herstelwerkzaamheden doen, op elk hun eigen stukje).
Maar eerst mag ik het wantrouwen in mijn gevoel en intuitie en de onzuivere intenties die ik lijk te hebben helen, anders gaat de rest niet hè. Voor dit stuk, en later ook het andere nog nodige herstel in het dna vd stamcellen, kan ik kleur inzetten. Tijdens de healing zag ik een felroze kleur die later wat meer richting paars ging, en vanmorgen kwamen er tijdens het reinigen van mijn veld nog meer kleuren voor mijn gesloten ogen. Samen met de harpklanken kan ik dat inzetten. Deze laatste helpt ook bij mijn focus. Echt geen idee hoe ik dit allemaal kan gaan doen. Het dus maar even durven 'niet te weten' en mijn innerlijke leiding laten sturen.
Telkens weer gebeurt alles op de juiste timing, zo ook het moment van deze healing. Hopelijk helpt dit inzicht mij ook om mijn vertrouwen in mijn gevoel en intenties te herstellen.
Dankjewel voor dit kado. ☀️
Liefs Nicole
 
Klantervaring van mevr. E.
Mevr. E. een oud-klant van de energetische huisreiniging, belde mij onlangs met de mededeling dat ze zich de laatste tijd helemaal niet goed voelde. Ze had veel stress. Ik stelde voor om haar meteen een Ankh-healing te geven, en aldus geschiedde.
Dit is wat zij schreef: Ik heb een Ankh-healing op afstand gekregen, telefonisch.
Henk heeft een prettige stem waar ik me op kon richten zodat de afstemming energetisch kon plaatsvinden.
Ik kreeg de vraag of ik mijn ogen wilde sluiten voor het ontvangen van de healing. Ik ervaarde een krachtige aanzwengeling alsof ik van links rechts onder en boven compleet in een sterk energetisch veld opgenomen werd. Een krachtplaats zo voelde dat. Hij kwam binnen op mijn buik en in overgave heb ik de healing ontvangen. Het duurde slechts enkele minuten.
Meteen begon mijn systeem met reageren, opruimen en loslaten.
Ik krijg dan altijd rode wangen, dat was nu ook zo. Na een goede nacht voelde ik me in mijn emoties rustiger en stabieler, ik kon weer helder nadenken.
En nu twee dagen later voel ik niks meer van de klachten die ik had lichamelijk en emotioneel. De klachten zijn verdwenen.
 
Ankh-healing ervaring van Mark
Ik heb in het verleden een energetische huisreiniging online gedaan. Nu zat ik de laatste tijd, vanwege allerlei ontwikkelingen niet zo lekker in mijn vel. Ik had o.a. veel hoofdpijn. Onlangs had ik weer contact met Henk en hij bood me een Ankh-healing aan.
Sindsdien heb ik een continue gevoel van euforie, veel lichtere schouders en het sterke vertrouwen dat alles goed is en goed komt.
 
Ankh-healingsessie: Klantervaring van Olivia
Na de Ankh-healing-sessie na de energetische huisreiniging met Henk heeft er een onverklaarbare en bijzondere transformatie plaatsgevonden in mijn hart. Het lijkt of er hart-blokkades zijn opgeheven. Innerlijk ontstaat er een verdiepende hartconnectie. De terugkoppeling hiervan van de buitenrealiteit is een uiterst verhoogde harmonische interactie met mensen, meer puur vanuit het hart. (Ik kan het iedereen aanraden :)
 
Klantervaring van Natascha
De aanleiding van mijn contact met jou is doordat mijn jongste dochter van 1,8 maanden al sinds geboorte ontzettend slecht slaapt. Ook is er de afgelopen jaren veel gebeurd in ons eigen leven waarvan ik me besef dat wij dit individueel allemaal mee naar huis nemen en ook de vorige bewoners hun energie achter hebben gelaten in ons huis. Dus met alle liefde en plezier  heb ik een telefonische huisreiniging van jou ontvangen. Ik liet het helemaal over me heenkomen zonder oordeel van wat er ging gebeuren. En wow wat voelde ik een sensaties tijdens de reiniging en heb heerlijk geslapen. Vooral ook op het einde van de energetische huisreiniging toen je de healing met de Ankh deed was ook heel bijzonder. M’n jongste dochter slaapt beter nu en iedereen voelt zich heerlijker en levendiger nu in huis! Het is echt aan te raden aan iedereen om dit te doen!! De beste aanvulling op handmatig schoonmaakarbeid ☺️  Groetjes Natascha!   
 
Marjoke, winnaar van een gratis Ankh-healing
Ha Henk, wat ik tot nu toe ervaren heb van de ankh-healing. Een hele stevige download van energie tijdens de healing en een lekker "uitdijnen" daarna. Ik merk dat ik een stuk steviger in mijn centrum sta. Voel me nog minder dan anders genoodzaakt in het drama, strijd van een ander mee te gaan. Heel fijn!
Groetjes en dank Marjoke
 
Wanda, winnaar van een gratis ankh-healing
Lieve Henk, het was bijzonder en (ondanks de relatief korte tijdsduur) heel intensief om deze healing te krijgen. Het voelt een beetje als een energetische operatie. Alsof alles weer goedgezet is. Ik voel me nu veel beter uitgelijnd en dat is ook daadwerkelijk te zien aan mijn houding. Het prachtige violette licht bleef ook in tijdens het rusten nog bij me toen ik mijn ogen dicht deed. Wat een prachtige ervaring. Dit gun ik iedereen. Nogmaals heel veel dank voor dit mooie cadeau.
Dank Wanda.