henk-janssen

De geschiedenis van de ANKH

De tweebenige Ankh, ook wel de Ankh van genezing genoemd, is een oud genezingssymbool. Dit symbool werd al gebruikt in Lemurië, Atlantis en Egypte.
In Lemurië werd dit symbool energetisch gebruikt, het had nog geen fysieke vorm. Later, in Atlantis, kreeg het symbool de fysieke vorm.

IMG 5159De Ankh was in eerste instantie een antenne voor de koningen en hogepriesters op aarde. Na de val van Atlantis werd de kennis over het symbool en de piramide overgebracht naar Egypte. Toen de Piramide van Cheops werd gebouwd, werd in de top een Ankh geplaatst. Deze stak met de lus en de armen boven de piramide uit en de benen bevonden zich in de piramide en diende als antenne.

Deze antenne was nodig voor de communicatie van de koningen en hogepriesters met de kosmische dimensies. Op deze manier kon men vanuit de kosmische wereld wijsheid en inzichten krijgen. Men kon raad vragen, bijvoorbeeld wanneer er politieke problemen speelden.
Deze oude kennis komt steeds meer beschikbaar in de huidige waarin we voor een grote overgang staan.

Angst voor de invloed van de vaccinatie

We leven in een tijd waarbij de verbindingen tussen tussen lichaam, ziel, Goddelijke vonk en Bron door allerlei ontwikkelingen voortdurend worden aangevallen.
Er komt nu nog bij dat velen bang zijn dat de vaccinatie deze verbinding nog eens extra verbreekt. Deze vaccinatie draagt daar inderdaad zeer zeker niet positief aan bij, in tegendeel. 

Wat de vaccinatie o.a. doet is het tegenhouden van de coderingen (die in deze tijd vrij zijn gekomen) zodat de mensheid niet in het Licht komt. Deze coderingen zijn nodig om onze 12 DNA strengen weer in trilling te verhogen.

Het is mogelijk om de negatieve uitwerking van de van de vaccinaties te beperken, mogelijk zelfs teniet te doen. Het gaat daarbij niet over eventuele fysieke bijwerkingen, hoewel de behandeling ook daar een positief effect kan hebben. 

Ankh-healing voor volwassenen 
De Ankh maakt het mogelijk om de verbinding tussen hemel en aarde tot stand te brengen. Wat ik doe met de behulp van de Ankh is je te helpen de verbindingen tussen lichaam, ziel, Goddelijke vonk en Bron te optimaliseren. Voorwaarde is dat een volwassen iemand en ook zijn ziel daar ja tegen zegt. 

Voor de ankh-healing zijn kinderen een uitzondering 
Zij hebben eenvoudigweg nog niet het bewustzijn, nog niet het volgroeide brein om hier vanuit vrije wil ja of nee tegen te kunnen zeggen. Kinderen mogen zonder hun bewuste toestemming behandeld worden indien hun ziel ja zegt. 

lees meer button

 ---------------------------------------------

Ankh-healing ervaring van Mark

Ik heb in het verleden een huisreiniging op afstand gedaan. Nu zat ik de laatste tijd, vanwege allerlei ontwikkelingen niet zo lekker in mijn vel. Ik had o.a. veel hoofdpijn. Onlangs had ik weer contact met Henk en hij bood me een Ankh-healing aan.
Sindsdien heb ik een continue gevoel van euforie, veel lichtere schouders en het sterke vertrouwen dat alles goed is en goed komt.

 

Ankh-healingsessie: Klantervaring van Olivia

Na de Ankh-healing sessie met Henk heeft er een onverklaarbare en bijzondere transformatie plaatsgevonden in mijn hart. Het lijkt of er hart-blokkades zijn opgeheven. Innerlijk ontstaat er een verdiepende hartconnectie. De terugkoppeling hiervan van de buitenrealiteit is een uiterst verhoogde harmonische interactie met mensen, meer puur vanuit het hart. (Ik kan het iedereen aanraden :)

 

Klantervaring van Natascha

De aanleiding van mijn contact met jou is doordat mijn jongste dochter van 1,8 maanden al sinds geboorte ontzettend slecht slaapt. Ook is er de afgelopen jaren veel gebeurd in ons eigen leven waarvan ik me besef dat wij dit individueel allemaal mee naar huis nemen en ook de vorige bewoners hun energie achter hebben gelaten in ons huis. Dus met alle liefde en plezier  heb ik een telefonische huisreiniging van jou ontvangen. Ik liet het helemaal over me heenkomen zonder oordeel van wat er ging gebeuren. En wow wat voelde ik een sensaties tijdens de reiniging en heb heerlijk geslapen. Vooral ook op het einde toen je de healing met de Ankh deed was ook heel bijzonder. M’n jongste dochter slaapt beter nu en iedereen voelt zich heerlijker en levendiger nu in huis! Het is echt aan te raden aan iedereen om dit te doen!! De beste aanvulling op handmatig schoonmaakarbeid ☺️  Groetjes Natascha!