henk-janssen-huisreiniging

Huisreiniging & MEER
Vanaf eind 2022 meet ik bij mijn gratis analyse van de energie van de woning heel vaak portalen. Eerst dacht ik dat het verstoorde krachtplekken waren. Nu door aanvullende informatie en inzichten weet ik beter wat ik meet.
Hieronder een uitgebreide uitleg
 
Alles over portalen en de zin of noodzaak om ze te openen in je woning
Onze aarde is een plek waar een fysieke werkelijkheid is, hier leven mensen die bestaan uit diverse lichamen. 
We hebben een aards fysiek lichaam dat lichaam bestaat uit meerdere lagen.
We zijn in de kern, ook nu al in deze driedimensionale werkelijkheid een multidimensionaal wezen en dat wordt vaak nog zo onderschat. We hebben naast dat fysieke lichaam ook een emotioneel lichaam, mentaal lichaam, en dan ook verder ook nog al die andere spirituele lichamen die gekoppeld zijn aan deze aarde en ook aan andere dimensies. 
 
Vorige levens en voorouderlijnen
Al die onderdelen zijn met elkaar verbonden en in dit specifieke lichaam heeft de ziel ook nog een bepaalde jas aangetrokken die we de persoonlijkheid kunt noemen, die een combinatie is van de kenmerken van overtuigingen, gedachtes die al mee zijn genomen vanuit voorgaande incarnaties. Het zijn emoties die nog niet doorleefd zijn in voorgaande incarnaties. 
Ditzelfde, dus gedachtes en emoties die echter voortkomen vanuit de voorouderlijnen van zowel de kant van de vader als de moeder. Ook bepaalde karaktertrekken die in een familiesysteem aanwezig zijn. 
 
Wat wil de ziel ervaren?
Er zijn bepaalde karaktertrekken die te maken hebben met de ontwikkeling van de ziel en met wat de ziel in dit leven eigenlijk wil gaan ervaren. Dat alles is gekoppeld aan het aardse lichaam dat weer perfect is afgestemd op die persoonlijkheid die de ziel nodig heeft om in dit leven precies die ervaringen op te kunnen doen die de ziel wenst. 

Read more ...

Een kernachtige samenvating
 
De krachtplaatsen die ik vind zijn veelal kruispunten van meerdere lijnen. En wij noemen ze over het algemeen de Hartmann-lijnen, de Curry-lijnen, soms zijn er ook nog Leylijnen en ook nog andere velden die aanwezig zijn.

Op het punt waar de vele soorten lijnen elkaar kruisen ontstaan verstoorde krachtplekken die op hun beurt weer worden gevoed vanuit een grotere krachtplek. Hierdoor ontstaan steeds meerdere krachtplekken. 
Deze verstoorde krachtplekken bevatten in eerste instantie al die vervuilde energie en ook van de momenten dat ze in het verleden zijn misbruikt. Maar ook gewoon de algehele vervuiling die ook daar aanwezig is wordt uitgezuiverd. 
Op het moment dat jij op een plek woont waar ik “verstoorde krachtplekken” meet, en jij er klaar voor bent door middel van een Huisreiniging, dan maak je in feite kennis met ze het Kristallijne Grid van de aarde. 

Als we samen een reiniging van de verstoorde krachtplek doen, dan betekent dat dat alle negatieve energieën, destructieve energieën, negatieve gedachtes en emoties uit zo’n plek uitgezuiverd worden. Ze worden op die plek getransformeerd en getransmuteerd.
En op het moment dat Kristallijne Grid door de reiniging weer in contact komt met het andere Grid, zeg maar het Koolstof-grid van de aarde, wat je meer kunt zien als de Hartman-lijnen, Curry-lijnen en al die andere benamingen. Dan ontstaan er positief geladen krachtplekken.
Het is een proces waarbij juist het kristallijne netwerk weer wordt geactiveerd en vanuit de diverse aanwezige krachtplekken wordt dat Kristallijne Grid verder geactiveerd.

De laatste maanden kom ik op grote schaal ziekmakende aardstralen tegen en dan bedoel ik: écht op grote schaal. Voorheen kwam ik er af en toe een tegen. Tegenwoordig clusteren ze in rastervorm minstens tien, vaker meer.

Dat is de aanleiding geweest om op onderzoek uit te gaan. En ook hoe aardstralen, technische straling en emotionele blokkades met elkaar samenhangen. Wat ik namelijk merkte tijdens Huisreinigingen: zodra de aardstralen opgeruimd zijn, is ook de technische straling niet meer voelbaar. En zelfs de emotionele verstoringen zijn minder.

 

Samen met Antoinette Dettingmeijer hebben we daar op 17 augustus 2022 bij de Externsteine in Horn-Bad Meinberg, Duitsland, een channeling op gedaan. De antwoorden die we kregen, maken we beschikbaar via bijgaande link.

 

image.png

Wat doen aardstralen en emotionele gebeurtenissen met de energie van je woning, met jouw energie en waarom een Huisreiniging?
Wel, dat is klip en klaar: je voelt je niet prettig in je eigen huis. Jij en/of je kinderen ontwikkelen steeds meer klachten, slapen bijvoorbeeld slecht of ‘zien’ dingen. Wat je vooral voelt, is de zwaarte als je weg bent geweest. Bijvoorbeeld wanneer je terugkomt van vakantie of van je werk. Op zulke momenten wordt de zware energie in je huis extra voelbaar en dat is beslist niet fijn.

Wat zijn de oorzaken?

Read more ...

De invloed van een krachtplek op de energie in en om je woning
 
Een krachtplek is een verbinding, een vortex, waar tussen hemel en aarde informatie wordt uitgewisseld. (Zie onderstaande afbeelding van de Externsteine) De eigenaar van een woning met een krachtplek is onbewust de poortwachter. Hij of zij heeft daarmee een erebaan: het respecteren van de plek en deze in stand te houden.
 Externsteine met vortex
Een jaar of twee geleden kwam ik zeer regelmatig verstoorde krachtplekken tegen bij mijn werkzaamheden tijdens de Energetische Huisreinigingen. Daarna was het wat dat aangaat veel rustiger. De laatste tijd echter – sinds zomer 2022 - kom ik weer zeer regelmatig krachtplekken tegen in de directe omgeving van de woningen. Soms staan ze er letterlijk bovenop en is zelfs een hele woonwijk gebouwd op zo’n plek.
 
 
 
 
 
 
image.png
 
Wil je meer informatie over krachtplekken, luister dan naar de channeling opgenomen bij een extreem krachtige krachtplek, de Externsteine in Horn-Bad Homburg.  
 
 
 
 

De invloed van krachtplekken in de dagelijkse praktijk.

Afgelopen maanden kom ik achter elkaar veel verstoorde krachtplekken tegen. Sommigen zitten in de woning, - of half binnen en half buiten - zoals in Borger. Anderen lagen in de tuin of het buitengebied van woningen. Ook waren er die 'verstopt' zaten in complete woonwijken. Dat was onder andere het geval in Elst (Betuwe), Oldenzaal, Arnhem-centrum en Eindhoven. 

Read more ...

De destructieve kracht van aardstralen voor mens en aarde.
Logo aardstralen 01
 
Tussen 14 en 18 augustus waren Antoinette en Ik voor de 2e keer in drie jaar bij de Externsteine, een enorme krachtplek in Horn-Bad Meinberg in Duitsland. Daar heeft Antoinette mijn partner een channeling gedaan waarin veel uitgelegd werd.
Antoinette Dettingmeijer is medium en heeft het talent om informatie uit onze hogere bewustzijnsvelden “down te loaden”
 
Dus eenmaal bij de Externsteine had ik naast de andere mooie ervaringen vooral ook behoefte aan meer informatie en verklaringen uit hogere bewustzijnsvelden voor de veranderingen in de hoeveelheid aardstralen en de relatie tot technische straling en emotionele verstoringen bij mijn huisreinigingen.
Op de 17e zijn we vanuit ons hotel dwars door het oerbos naar de Externsteine gewandeld om Antoinette in staat te stellen een channeling te doen. Wil je de informatie uit de channeling lezen, klik dan op deze link. Channeling Externsteine
 
De grote hoeveelheid aardstralen die nu meetbaar en voelbaar zijn.
Anders dan voorheen en zoals al eerder vermeld kom ik sinds voorjaar 2022 op hele grote schaal aardstralen tegen. Soms zitten er wel 10 tot 20 en is er geen ontkomen meer aan. Waarom er zoveel aardstralen zijn is uitgelegd in de channeling. Naast de aardstralen zijn er op dit moment ook veel verstoorde Ley-lijnen, Benker-lijnen, Curry-lijnen etc. Alle aanwezige natuurlijke verbindingen lijken verstoord.

Read more ...

Channeling over aardstralen en andere soorten energielijnen in en op de aarde zoals Leij-, Benker-, en Currylijnen. Maar ook over de invloed van technische straling en verstoorde krachtplekken. 
 
Deze uitgeschreven boodschap is op 12 december door Antoinette Dettingmeijer gechanneld vanuit de Hogere Bewustzijnsvelden verbonden met De Merlijn-energie, de Witte Broeder- en Zusterschap en de Hoeders van de Aarde.
De channeling is binnenkort ook te beluisteren via SOUNDCLOUD
Antoinette is o.a. regressietherapeut, medium en kanaal en channelt persoonlijke en algemene boodschappen. 
Kijk maar eens op "je Bron.nl"
je bron compleet
 
De aanleiding voor deze channeling was dat ik (Henk Janssen) behoefte had aan bevestiging over hetgeen ik vermoedde door alles wat ik op het gebied van aardstralen, krachtplekken etc. de laatste tijd tegenkom bij mijn Energetische Huisreinigingen. 
 
De inhoud van de gechannelde boodschap:
“Zoals je weet en zoals zovelen zich bewust zijn is Gaia bezig om haar eigen grootsheid, haar prachtige, krachtige levensenergie weer volledig bewust naar buiten te laten stromen. Is Gaya bezig om uit haar diepe periode van verdichting te komen en haar Hogere Zelf weer te verbinden met haar kern om haar Hogere Lichamen weer te verbinden met de meer verdichte. Om zichzelf weer als multidimensionaal Wezen te ervaren. Net zo zoals de mensheid dat aan het doen is. 
En is zij bezig om deze periode van diepe verdichting achter zich te laten. Waardoor ze kan transformeren uiteindelijk naar een hoger versie van zichzelf. Hogere vibraties die door haar heen kunnen stromen. 
Uiteindelijk kan ze de transformatie maken naar haar Kristallijne Wezen. Kan ze weer keren naar haar staat van heelheid, van eenheid, waarin ze weer erkend wordt en herkend wordt als prachtige Godin die de mensheid en alles wat er leeft alles geeft wat ze nodig heeft. 

Read more ...