energetische-huisreiniging-henk-jansen

Dit is een passage uit een channeling van 17 augustus 2022. Antoinette Dettingmeijer heeft deze informtie doorgekregen bij de Externsteine in Horn-Bad Meinberg, Duitsland.
De Hoeders van de Aarde hebben deze informatie doorgegeven. Hieronder volgen enkele belangrijke passages m.b.t. de oorsprong van de vele aardstralen.
 
Vraag van Henk: Ik heb de stellige indruk dat er op hele grote schaal overal aardstralen, zichtbaar, voelbaar worden. Ik meet ze in groten getale in heel veel huizen. Is daar een verklaring voor of heb ik ze gewoon eerder niet gemeten of gezien?
Gaia is zich aan het klaarmaken voor haar bevrijding, voor haar expansie in bewustzijn, voor haar intrede in een hogere dimensie. Gaia opent zich energetisch en als je van een afstand zou kijken en niet alleen haar fysieke korst ziet doch ook de auralagen van Gaia dan zie dat daar scheuren en breuken ontstaan. Enerzijds doordat zij alle negativiteit die al die tijd zich in haar heeft bevonden eruit aan het werken is. Ze is zich aan het bevrijden en maakt openingen als in een etterende wond die wordt geopend, of een intern gezwel waarbij een opening wordt gemaakt om het wondvocht, het pus en alles wat er zit eruit te laten stromen. Op deze wijze kan ze vooralsnog voorkomen dat er groots natuurgeweld nodig is om zich te bevrijden, energetisch afstromen zou je het kunnen noemen. 
Jullie als mensheid geven ook steeds massaler al je negatieve emoties aan Gaya, je laat ze naar afstromen en ze neemt ze graag, geen zorg. Ze transformeert maar moet ook een deel kwijt. Gaia zit in haar transformatie en een systeem in transformatie is instabiel. Van waaruit scheuren her en der steeds ontstaan. 
 
 
Technische straling
Een ander aspect is veroorzaakt door de mens zelf en dat verklaard waarom op het moment dat je een aardstraal heelt, neutraliseert, de technische straling niet meer meetbaar is.
Een deel van deze aardstralen wordt direct veroorzaakt door alle apparatuur van de mensheid.
Door alle frequenties waar jullie zo mee werken. Door steeds nieuwe velden daarin aan te boren zonder ook maar een tel stil te staan bij op het hele ecosysteem van deze planeet heeft.  
Dit proces is al gaande sinds jullie industriële revolutie en gaat naar een hoogtepunt toe. Jullie Wifi-netwerken, de zendmasten, toch alle satellieten waarmee voortdurend communicatie is. de 3G netwerken, 4G netwerken en de 5G netwerken die hun intrede hebben gedaan en die is zo direct gekoppeld aan de technische straling die je al dan niet meet. 
Ook hiervoor geldt dat eindelijk dit ervoor zorgt dat de mensheid weer gaat zien, weer gaat voelen, weer gaat weten, dat ze deze plek waarop ze leven met eerbied en respect mogen behandelen, moeten behandelen.

Read more ...

De destructieve kracht van aardstralen .
 
Tussen 14 en 18 augustus waren Antoinette en Ik voor de 2e keer in drie jaar bij de Externsteine, een enorme krachtplek in Horn-Bad Meinberg in Duitsland. Daar heeft Antoinette mijn partner een channeling gedaan waarin veel uitgelegd werd.
Antoinette Dettingmeijer is medium en heeft het talent om informatie uit onze hogere bewustzijnsvelden “down te loaden”
 
Dus eenmaal bij de Externsteine had ik naast de andere mooie ervaringen vooral ook behoefte aan meer informatie en verklaringen uit hogere bewustzijnsvelden voor de veranderingen in de hoeveelheid aardstralen en de relatie tot technische straling en emotionele verstoringen bij mijn huisreinigingen.
Op de 17e zijn we vanuit ons hotel dwars door het oerbos naar de Externsteine gewandeld om Antoinette in staat te stellen een channeling te doen. Wil je de informatie uit de channeling lezen, klik dan op deze link. Channeling Externsteine
 
De grote hoeveelheid aardstralen die nu meetbaar en voelbaar zijn.
Anders dan voorheen en zoals al eerder vermeld kom ik sinds voorjaar 2022 op hele grote schaal aardstralen tegen. Soms zitten er wel 10 tot 20 en is er geen ontkomen meer aan. Waarom er zoveel aardstralen zijn is uitgelegd in de channeling. 

Read more ...